ZVIJER IZ SIBIRA

Zloglasni serijski ubojica otkrio policiji niz jezivih grobnica punih ženskih ostataka

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.04.2016. u 11:40

Screenshot YouTube

Istražitelji koji rade na slučaju ruskog serijskog ubojice Mihaila Popkova otkrili su niz jezivih grobnica punih ženskih ostataka. Sibirska zvijer Mihail Popkov, poznatiji i pod nadimkom 'vukodlak', u zatvoru služi doživotnu robiju zbog silovanja i ubojstva 22 žene. Istražitelji su do novih saznanja došli zahvaljujući samom Popokovu koji je priznao ubojstva koja istražitelji prethodno nisu povezivali s njim, piše Daily Mail. Policija strahuje da bi brojka mogla biti i puno veća, te da bi Popkov mogao nadmašiti i svog idola Andreja Chikatila, poznatijeg i kao 'Mesara iz Rostova', koji je ubio 53 osobe.

Kada su Popkova (51) uhitili 2012. zloglasni serijski ubojica rekao je kako želi 'očistiti ulice Angarska od prostitutki', a bivši policajac je svoje žrtve nakon silovanja masakrirao sjekirom, noževima i odvijačem. Obzirom da je radio kao policajac, žrtve kojima je nudio prijevoz tijekom noći vjerovale su mu, a on bi ih nakon što su ušle u auto, odvezao u šumu gdje bi ih ubijao. Policija vjeruje kako je Popkov počeo s ubijanjima kada je u kanti za smeće pored svog doma našao dva rabljena kondoma. Odmah je posumnjao da ga žena vara, što mu je bio okidač za zvjerska ubojstva. Kasnije se ispostavilo da mu supruga nije imala nikakvu aferu.

Izvori bliski policiji tvrde da Popkov sada 'pjeva kao ptičica' i priznaje i druga ubojstva koja prethodno nisu bila povezana s njim. Iz policije za sada ne žele otkrivati novu brojku 'vukodlakovih' žrtava, jer duga i iscrpna istraga još uvijek traje.

 

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Tagovi

Izdvajamo