STRAVA I UŽAS

ZVJERSKI ZLOČIN O KOJEM SE U AMERICI VEĆ DANIMA PRIČA Policajci u kući zatekli jezive prizore, krvavi pohod preživjela je samo najmlađa kći

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.04.2019. u 18:25

Tucson Police investigate a homicide and shooting of another man believed to be gang related in a midtown neighborhood in Tucson, Arizona, USA., Image: 70420728, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

 

Austin Smith, 30-godišnjak iz Phoenixa, ranije ovog tjedna počinio je zvjerski zločin kakav se u saveznoj državi Arizoni ne pamti. Sumnjajući da ga supruga vara, Smith je u četvrtak ubio i nju i muškarca za kojeg je vjerovao da je njezin ljubavnik, a nije imao milosti niti za dvije vlastite kćeri.

Muškarca su policajci priveli u stambenom kompleksu gdje su našli tijelo 46-godišnjeg Rona Freemana. Osim navodnog ljubavnika, Smith je upucao još jednog muškarca i ženu koji su ranjeni.

Nakon ubojstva su istražitelji otišli do Smithove kuće gdje su naišli na nove jezive prizore. Naime, u kući su našli tijela supruge Daise Patterson (29) i njihove petogodišnje kćeri Nashe, čije su smrtonosne ozljede nanesene pucnjevima iz vatrenog oružja, te sedmogodišnje kćeri Mayan koja je preminula uslijed ozljeda nanesenih tupim predmetom.

Krvavi pohod 30-godišnjeg manijaka preživjela je tek njihova trogodišnja kći koju su policajci našli neozlijeđenu ispod kreveta. Istražitelji vjeruju da je Smith iz nekog razloga s namjerom odlučio poštedjeti svoju najmlađu kćer.

 

Tijekom ispitivanja je ubojica izjavio kako je vjerovao da je u "Božjim očima u redu ovako se obračunati s nekim tko je bio uključen u preljub".

U sudskom dokumentu kasnije objavljenom stoje i uznemirujući detalji ubojstva starije kćeri Mayan. Nju je Smith udario i bacio na pod nakon čega djetetovu glavu nekoliko puta udario bejzbolskom palicom.

Sud je Smithu odredio jamčevinu u visini od dva milijuna dolara.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo