BOLEST IZA REŠETAKA

OSRAMOĆENI FILMSKI MOGUL U NOVOM PROBLEMU Harvey Weinstein svoju dugogodišnju zatvorsku kaznu započeo - pozitivnim testom na koronavirus!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.03.2020. u 22:38

(FILES) In this file photo taken on February 24, 2020 Harvey Weinstein arrives at the Manhattan Criminal Court, in New York City. - Prosecutors have long been hesitant to take on cases of acquaintance rape, as they were convinced that jurors would have a hard time believing the victims -- and drawing fine distinctions about consent.
But the conviction of disgraced movie mogul Harvey Weinstein on charges of rape and sexual assault should move the needle on such cases, and open the door to more prosecutions, legal experts told AFP.
TIMOTHY A. CLARY / AFP

Harvey Weinstein, osuđeni seksualni predator i osramoćeni holivudski mogul, na nevjerojatan način je započeo svoju 23-godišnju zatvorsku kaznu. Naime, danas je stigla vijest da je Weinstein pozitivan na koronavirus!

Bivši moćni producent je odmah po dolasku u zatvor Wende u New Yorku rekao osoblju da misli da je pokupio virus. Weinstein je potom stavljen u izolaciju i nakon testiranja ispostavilo je da je stvarno zaražen. Nagađa se da se koronavirusom zarazio u ozloglašenom njujorškom zatvoru Rikersu gdje je donedavno boravio.

Vijest o pozitivnom testu donijele su jedne lokalne novine, Weinsteinov glasnogovornik nije znao ništa, a iz zatvora su samo rekli da su dva zatvorenika pozitivna na COVID-19 bez da ih je imenovao.

- Stvarno ništa ne znam, prvi glas. Nisam imao pojma niti da je u izolaciji - rekao je Juda Engelmayer, Weinsteinov glasnogovornik.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo