ODMOR ZA DVOJE

ROMANTIČAN ODMOR MLADOG GLUMCA I BIVŠE MISS UNIVERSE Prvo ljetovanje Luje Kunčevića i Ivane Mišure: 'Uživamo u bazenu i hladnim koktelima'

Na fotografiji: glumac Lujo Kunčević i bivša Miss Universe Ivana Mišura
 Tomislav Kristo / CROPIX

Mladi glumac Lujo Kunčević i bivša Miss Universe Ivana Mišura u vezi su već devet mjeseci, a za svoje prvo zajedničko ljetovanje odabrali su Dubrovnik, gdje odsjedaju u rodnoj kući Lujinog oca.

Ipak, svoje slobodno vrijeme provode i u ACI marini “Veljko Barbieri” u Slanom, gdje uživaju u bazenu i pull baru u hladnim ljetnim koktelima. Iako su na godišnjem već mjesec dana, pravi opušteni odmor počeo je tek od ovog tjedna.

- Na Dubrovačkim ljetnim igrama mi je uletjela uloga u predstavi ‘Glembajevi’, tako da mi je većina godišnjeg otpala na probe. Sada se napokon možemo potpuno prepustiti odmoru - kaže Lujo.

U planu im je obići sve obližnje dubrovačke otoke, ali već su pronašli svoje najdraže mjesto u Dubrovniku.

- Najljepša nam je plaža Sveti Jakov. Pogled je odličan, malo je ljudi, jer sama plaža nije toliko razvikana ni pristupačna - kaže Ivana.

Ovaj odmor bio im ujedno jedan veliki test za njihovu vezu, jer posljednjih mjesec dana žive skupa. Ivana je glavna kuharica, a ujedno je zadužena i za čistoću stana, dok Lujo ima svoj poseban kutak sobe za svoj “nered”.

- Taj dio sobe ne smije dirati - kaže kroz smijeh Lujo te dodaje da Ivana fantastično kuha. Već su prošli fazu upoznavanja roditelja, a ovo ljetovanje im je bio novi veliki korak u vezi. Oboje priznaju kako sada uživaju u odmoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:36