VOŽNJA U DOBA KORONAVIRUSA

OSIGURANJA: POSLOVANJE SE PRESELILO NA INTERNET Ako morate ugovoriti autoosiguranje, nemojte izlaziti, učinite to online

Ugovaranje osiguranja preko interneta vrlo je jednostavno, traje nekoliko minuta, a sigurnost novčanih transakcija zajamčena
Nemojte biti skeptični prema internet- poslovanju, sva komunikacija je zaštićena i sigurno plaćanje je zajamčeno
 CROATIA OSIGURANJE

Ako vam je ovih dana isteklo obavezno autoosiguranje i morate ugovoriti novo - nemojte izlaziti iz kuće! Zajednički je to stav svih osiguravajućih kuća u Hrvatskoj koje ozbiljno i odgovorno provode sve preporuke kriznog stožera, a u isto vrijeme ostaju na raspolaganju klijentima.

Dakle, izlazak zbog obaveznog autoosiguranja nije nužan, trenutno se sve obavlja online i cijeli proces zapravo je vrlo jednostavan. Kompletan posao moguće je obaviti za nekoliko minuta, naravno uz pripremljene podatke o automobilu i vlasniku vozila. Nakon što ispunite osnovne podatke, morate izabrati način plaćanja i to je to. Primaju se gotovo sve kartice, od Mastercarda, Vise do Dinersa. Platiti možete i općom uplatnicom.

Sigurnost

Ako niste ljubitelj takvog načina plaćanja nemojte brinuti, sva komunikacija je zaštićena i sigurno plaćanje je zajamčeno.

Pomoć možete potražiti i putem ‘dežurnog telefona’ svake osiguravajuće kuće gdje će vam agenti korak po korak objasniti kako finalizirati proces. Ugovorite li osiguranje online, na vašu mail adresu stići će digitalna polica koju možete spremiti u svoj telefon i koja, poput fizičke, vrijedi na svim stanicama za tehnički pregled, prilikom registracije vozila, kao i kod policije.

Ivan Lacković
Za ugovaranje obaveznog autoosiguranja nije potrebno izaći iz kuće

Uz obvezno autoosiguranje možete birati između širokog spektra dodatnih Kasko pokrića kako bi se osigurali od štete na vlastitom vozilu u slučaju nezgode te niza dodatnih AO pokrića poput zaštite Bonusa. Tu su i razne pogodnosti, primjerice u Croatia Osiguranju svi koji ugovore policu Obveznog autoosiguranja ulaze u program pogodnosti Dobra prilika kroz koji mogu ostvariti niz popusta i pogodnosti kod 80 tvrtki partnera i uštedjeti 400 kuna u vrijednosti goriva na crpkama Croduxa. Osiguranje možete brzo i jednostavno ugovoriti putem web shopa, uz 7,7 posto popusta.

Upute

Epidemiološka kriza izazvana korona virusom od svih nas zahtjeva maksimalnu odgovornost. Od presudne je važnosti da se pridržavamo svih uputa kriznog stožera, ne izlazimo iz svojih domova i na neko vrijeme odreknemo svih socijalnih kontakata. Stoga ponavljamo, ako morate ugovoriti obvezno auto osiguranje - nemojte izlaziti iz kuće, sve je dostupno na internetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:33