TORO CAFFE

ODABRAO ĐELO HADŽISELIMOVIĆ Legendarni TV urednik pristupio jednoj našoj političkoj stranci

 Screenshot

Današnja emisija Toro Caffea imala je vrlo uglednog i popularnog gosta zbog kojeg je Pedja Bajović doslovno zinuo od čuda!

Naime, kod Zubera i Bajovića došao je legendarni Đelo Hadžiselimović, čovjek koji je je najpoznatiji po odabiru dokumentarnih filmova uz koje su na HRT-u odrasle generacije.

Na samom početku je Đelo otkrio da mu je u mirovini nikad ljepše:

- Nisam navinuo budilicu sedam mjeseci i gospodar sam svojeg vremena - kazao je Đelo koji je kazao da uživa biti u žirijima različitih filmskih festivala, pogotovo u vrijeme kad Hrvatska proizvodi fenomenalne dokumentarce.

- Što se tiče serija i tu idemo prema naprijed, vidi se pomak - kazao je Đelo izrazivši zabrinutost zbog nedostatka financijskih sredstava zbog koji se mnogi projekti možda i neće provesti.

Na pitanje o stanju u državi, Hadžiselimović je rekao da je ipak optimist usprkos svemu:

- Gle, mijenjat ćemo vlade dok ne nađemo neku pravu. U ovom Saboru stalno se vrte neke iste face... I lijevi i desni su mi već malo došli glave pa sam htio dati potporu nekoj opciji u sredini, ali takve baš i nema - kazao je popularni urednik.

Zuber i Bajović nisu trošili vrijeme pa su Hadžiselimovića pozvali u svoju SMS stranku što je on prihvatio:

- Najbolje je stranku osnovati par mjeseci prije izbora. Još ste friški, nitko vas ne zna, a ljudima je dozlogrdilo trenutno stanje - kazao je Đelo i dao Zuber i Bajoviću odobrenje da koriste njegov brend "Odabrao Đelo Hadžiselimović". Štoviše potpisao je Zuberu i Bajoviću izjavu kojom obećava da će se učlaniti u njihovu stranku te se dogovorio da bude ministar kulture:

- Dobro bih se uklopio u kvotu - nakon Hasanbegovića, Hadžiselimović! - zaključio je popularni urednik.

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:15