TORO CAFFE

VIDEO Bajović otvorio paljbu na politiku i političare, Mrak Taritaš savjetovala SMS o izborima

 Screenshot / Toro Caffe

Pedja Bajović i Robert Zuber u najnovijoj su epizodi Toro Caffea podijelili posao pa je Bajović otvorio epizodu monologom, a Zuber je intervjuirao gošću emisije Anku Mrak Taritaš iz HNS-a.

'Neću komentirati ovu našu kokošarsku politiku, ne da mi se ni o Stepnicu ni o Srbu. Hrvatima kao da nije jasno da je jednako važno što će Erdogan napraviti u Turskoj i hoće li Trump biti predsjednik SAD-a. Što će biti s Brexitom, Sirijom i Irakom?', žustro je napao Bajović.

'Ali mi Hrvati imamo dodir sa svijetom, kako ne. Predsjednik Vlade i Predsjednica države pričaju engleski kada se susretnu, a dvije najveće stranke vode briseljaci, Milanović i Plenković', nastavio je Bajović. 'Jedina prava vijest je kako je Vesna Pusić prošla u Ujedinjenim narodima.'

Bajović je svoj udar na politiku zaključio uz pomoći voća. 'Mi nismo banana republika, mi smo republika u obliku banane koja je u banani. A za sve je kriv hrvatski nacionalizam', rekao je Bajović.

'Situacija u Hrvatskoj je vrlo interesantna, posljednjih šest mjeseci bilo je prepuno događaja. No, vidim da se u javnosti stvara dojam distance između političara i naroda. Ljudi vole osjetiti da su važni, vole kada se imaju nekome potužiti', rekla je Anka Mrak Taritaš.

Mrak Taritaš je komentirala svoju poziciju na izbornoj listi u 2. izbornoj jedinici. 'Moje mjesto znači da mi ovo ljeto neće biti tako lako kao nekim drugima', kaže Mrak Taritaš.

Mrak Taritaš je pojasnila da se nije rodila niti kao ministrica niti kao saborska zastupnica. 'Ja vam ovo doživljavam kao jedan posao koji moram odraditi i kao izazov. U životu morate stalno biti bolji i bolji. Mi vrlo malo slušamo druge ljude, a oni će vam sve reći', kaže Mrak Taritaš.

Mrak Taritaš se dotaknula i moći društvenih mreža u predizbornoj kampanji te je rekala kako ih je pokušala maksimalno iskoristiti. Navela je kao primjer svoj poznati tweet o važnosti legalizacije kada su Ivi Sanaderu kao jamčevinu odbili nekretnine zbog izostanka uporbanih dozvola.

Zuber je pokušao regrutirati Anku Mrak Taritaš u SMS, a kako je taj pokušaj prošao, pogledajte u novom Toro Caffeu.

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:10