TORO CAFFE

VIDEO: 'Bolje da me zapamte kao macana, a ne kao maga, jer mag prodaje maglu, a macan radi'

Zuber i Pedja najbolje se osjećaju na terasi kafića, pa je tako i današnji Toro Caffe snimljen na jednoj u središtu Zagreba.

Pretresli su najnovije događaje, recimo najavu ministrice Bernardice Juretić koja je rekla da će ipak isplatiti 1000 eura za svako novorođenče. No, neće svi dobiti novac, nego samo koji se rode u rujnu, odnosno oni čiji su roditelji prionuli poslu oko izbora.

S druge strane, Plenković će voditi stranku iz Bruxellesa, što Pedja smatra vrlo zanimljivim: ''Onaj čije se ime više ne spominje' nikad nije bio u Saboru, a ovaj sad – niti ne smije biti.'

A HNS se navodno boji Mrak-Taritaš: 'Neka dođe k nama, što se uopće petlja tamo s njima? Nama je Mrak-Taritaš - mrak!'

Zuberu i Pedji na kavi se potom pridružio Krešimir Macan – mag političkih analiza. 'Bilo bi mi draže da me pamte kao macana, a ne kao maga. Jer mag prodaje maglu, a macan radi', rekao je Macan: 'Osim toga, mene ste zvali jer ste znali da ću ja doći! Da vam dignem rejting, zato ste me zvali!'

Zuber se interesirao kad zapravo počinje kampanja? 'Od prvog dana, čim si stupio na dužnost!', rekao je Macan ono što svi zapravo primjećujemo.

Razbio je i jedan mit: 'Ne može se naručiti anketa. One su relevantne i zadnji put su bile vrlo precizne.'

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:25