TORO CAFFE

VIDEO: 'Dobro je da se Marić zadužio za 2,85 % kamate, da bar mi imamo takve kamate za stan...'

 Toro Caffe

U novom izdanju ekskluzivnog videobloga Toro Caffe, koji možete pratiti samo na portalu Jutarnji.hr, naš poznati novinar Robert Zuber i stand up komičar Pedja Bajović opet su pretresli dnevno političke teme koje zaokupljaju hrvatsku javnost.

Naravno, i dalje su u fokusu nadolazeći prijevremeni izbori pa je i Pedjina i Zuberova pretkampanja krenula iz Zenice, odnosno iz dijaspore, obzirom da je Pedja tamo na radnom zadatku.

'Imamo politiku za BiH!, odnosno do kampanje ćemo smislit koja nam je', ustvrdili su.

Dotaknuli su se i nedavnog zaduženja tehničkog ministra financija.

'Kao dobro je da se Marić zadužio za 2,85 posto kamate. Šteta samo što neće da kaže kod koga, zamisli da mi imamo toliku kamatu za stan', upitao je Zuber Pedju koji je samo mogao nemoćno slegnuti ramenima.

Hrvatsku potresa i afera pozajmnica, odnosno 4,2 milijuna kuna koje od HDZ potražuje Prvo Plinarsko društvo.

'Eto vidiš, ja sam za PPD prvi put čuo preko rukometa', rekao je Pedja.

Zuberu nije jasno zašto se svi furaju na datum izbora kada je kampanja svugdje oko nas.

'Zakon je prilagođen za dvije-tri stranke, zato žmukleri poput nas moraju subverzivno dijelovati', ustvrdio je popularni dvojac. 'Ne mogu više, tek 20. srpnja treba krenuti kampanja, a ja sam već umoran', zaključio je Zuber.

Kakve veze ima Šustar sa suđenjem Perkoviću u Münchenu, i hoće li Pedja dobiti novac za bebu ako matematički dokaže da je beba nastala u mandatu ove tehničke Vlade, pogledajte u videu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:45