TORO CAFFE

VIDEO: Pedja i Zuber optužili HDZ za plagijat, čestitali mladoženji Josipu Manoliću

'Kada mi dođemo na vlast predložit ćemo da u državnim rezidencijama ljetuje 200 egzistencijalno najugroženijih hrvatskih obitelji'
 Toro Caffe / Jutarnji.hr

Robert Zuber i Pedja Bajović novu su epizodu Toro Caffea otvorili komentiranjem izbora za predsjednika HDZ-a u kojima je pobijedio Andrej Plenković.

'Spočitnuli su Plenkoviću da je njegov izbor nagrađen mlakim pljeskom, ali čovjek je dobio pet tisuća više glasova od Karamarka', rekao je Zuber.

Zuber i Bajović osvrnuli su se i na objavu datuma parlamentarnih izbora te su u toj objavi zapravo vidjeli pokušaj da se njihova stranka SMS onemogući u izlasku za izbore.

'Ekonomski ciljevi novog HDZ-a prepisani su od SMS-a. Neka naši djedovi i bake uče naše unuke', komentirali su kroz šalu Zuber i Bajović.

Toro Caffeovci su se dotaknuli i presuda u aferi Spice, uočivši po čemu se Damir Polančec razlikuje od drugih političara koji su se našli u sličnim situacijama. Komentirali su istragu oko Zorana Milanovića.

'I u slučaju ljetovanja premijera Oreškovića je zapravo riječ o hejtanju. Naši dužnosnici nisu jednaki kao i mi te mi to trebamo priznati', rekao je Zuber.

SMS je iznio i svoje planove za državnu imovinu te su se pitali zašto je svaka dobra ideja populizam. Toro Caffe je komentirao i pokušaj ustanka u Turskoj te su čestitali hrvatskim tenisačima.

'Joža Manolić se oženio u 97. godini. Što reći na to, nego, čestitamo!', rekli su Zuber i Bajović.

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:19