TORO CAFFE

VIDEO: 'Polaskan sam prijedlogom, pogotovo u kombinaciji sa Severinom, ali ja sam skroman'

Robert Zuber i Pedja Bajović novu su epizodu Toro Caffea otvorili komentiranjem Gordana Jandrokovića, koji se opet uspio izboriti za visoku poziciju u HDZ-u.

'Ma kakav Manolić, Jandroković je neuništiv. Taj će se ženiti u 197. godini', ustvrdio je Pedja pa dodao: 'U našu SMS stranku treba zvati i Erdogana, to što je on napravio vrijedno je divljenja', smatra Pedja.

'Čisto sumnjam da bi njemu prigovarali zbog 100.000 kuna za usluge cateringa', primjetio je Zuber.

'Konačno sam shvatio čemu služi Lana Jurčević', kaže Pedja. 'I nju zovemo u SMS jer ima izvrstan poslovni model', ustvrdio je popularni dvojac.

U goste im je stigao Nenad Korkut, a razlog je taj što su neki prijašnji gosti upravo Korkuta predlagali za budućeg premijera.

'Iznimno sam polaskan tim prijedlogom, pogotovo u kombinaciji sa Severinom kao predsjednicom. Dobro bi surađivali', krioz smijeh je primjetio Korkut.

'Ja sam ipak skromniji pa sebe vidim kao ambasadora, pogotovo pred penziju. Južna Azija ili Južna Amerika bili bi idealni', otkrio je današnji gost.

'Obrazovao sam se medicinski, a i mene je iznenadio moj medijski život. Moda je bila hobi koji je izašao u javnost, ne mojom voljom', rekao je Nenad Korkut.

Kako su kolege reagirale na njegov hobi, smatra li modu trivijalnom ili umjetnošću, zašto je postao glasnogovornik HZZo-a te hoće li prihvatiti funkciju koju mu nude Pedja i Zuber - otkrijte u novom izdanju Toro Caffea.

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:42