TORO CAFFE

ZUBER I BAJOVIĆ UGOSTILI HRVATINA 'U zadnji čas uspjeli smo registrirati svoju stranku'

 Screenshot

Nakon što su u prošloj epizodi Robert Zuber i Pedja Bajović predstavili predsjednika i program svoje stranke SMS ('Sasvim mala stranka'), danas su, u posljednji čas, uspjeli i službeno registrirati stranku, odnosno dobili su rješenje o registraciji stranke. Tako je 'Sasvim mala stranka' postala 308. registrirana stranka u Hrvatskoj, a ujedno i posljednja registrirana za ove parlamentarne izbore.

Tom su prilikom u svojoj emisiji ugostili Branka Hrvatina, predsjednika Državnog izbornog povjerenstva, koji iznimno rijetko daje intervjue, a posebice u ovo predizborno vrijeme.

Hrvatin se zahvalio na prilici da javnosti pojasni datume oko izbora.

- 31. srpnja počinju rokovi za podnošenje kandidature. Sve političke stranke koje su registrirane mogu sudjelovati u izbornom postupku. Rok za predaju kandidacijskih lista je 13. kolovoza - ozbiljno je objasnio Hrvatin.

Kada su shvatili da su u posljednji tren uspjeli registrirati stranku, Zuber i Bajović veselo su si čestitali, a o čemu su dalje pričali s Brankom Hrvatinom pogledajte u posljednjoj emisiji Toro Caffea. Da, posljednjoj jer zbog izbornih pravila ovaj naš video serijal se više neće snimati...

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:28