ZVIJEZDA KALENDARA JUTARNJEG

VIDEO: JELENA ROZGA ‘U 2014. neću se udati, ali željela bih postati majka’

U ponedjeljak na kioscima potražite Jutarnji list i svoj primjerak spektakularnog kalendara na kojem se nalazi Jelena Rozga

Njoj nisu potrebna krila da bi izgledala anđeoski. Pa ipak, jednom kada ih je vrijedni tim Jutarnjeg uspio instalirati na njena leđa, postalo nam je još jasnije: bit će ovo jedan jako, jako lijepi novogodišnji poklon.

- Nadam se da će kalendar biti prekrasan - rekla nam je tijekom fotografiranja za Jutarnji naša proslavljena pjevačica i autorica mnogih hitova Jelena Rozga.

Dio nas koji smo sudjelovali u stvaranju kalendara za 2014. godinu pomislili smo da s njom u glavnoj ulozi drukčiji ni ne može biti.

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica pristala je pozirati našem Borisu Štajduharu prošle subote u studiju EPH. Razlog? Stvaranje kalendara za Novu 2014. godinu koji će se ekskluzivno dijeliti našim čitateljima u sutrašnjem broju Jutarnjeg lista.

Nije to bio nimalo lak posao: da bi sve bilo savršeno, moralo se paziti na svaki detalj.

Moralo je biti toplo

Jelenu i njene suradnike dočekao je čitav tim Jutarnjeg: fotograf EPH Boris Štajduhar, fotograf Jutarnjeg Borko Vukosav, stilistica Iva Gradišer, Katarina Senjić i Igor Raguž iz EPH TV-a. Štajduhar je pripremio cijeli studio, namjestio rasvjetu, testirao okruženje probnim fotografiranjem. Čak je vodio računa i o toplinskoj izolaciji - ogradio je fotografski studio kako bi u njemu uvijek bilo dovoljno toplo. Istodobno, Iva je sortirala odjevne kombinacije i nakit kako bi Jelena mogla odabrati ono što joj se najviše sviđa. Fotosession bio je utoliko lakši jer je Jelena došla u pratnji svojeg frizera Martina Posavca iz frizerskog salona Opium, koji je pazio da joj kosa u svakom trenutku bude savršena. Za šminku se prije snimanja pobrinula Simona Antonović.

- Stilistica i ja razmišljali smo što bi bilo najbolje rješenje da kalendar bude jednako uzbudljiv tijekom cijele godine. Odlučili smo da ćemo Jelenu odjenuti poput anđela Victoria’s Secreta i sve još dodatno začiniti specijalnim efektima dim mašine. Čim smo je odjenuli, Jelena je zabljesnula, a ja sam uživao snimajući je - rekao je Štajduhar.

Specijalno za ovu priliku - Iva i Boris posudili su pernata krila Victoria’s Secreta, koja na modnim revijama nose najpozatiji svjetski modeli. Original krila ustupila nam je za potrebe fotosessiona Victoria’s Secret dućan u zagrebačkoj Masarykovoj ulici.

Najteži odabir

- Između nekoliko odjevnih kombinacija Jelena je odabrala korzet jednostavnog kroja ukrašen čipkom te pin-up hlačice. Za ovu specijalnu priliku obukla je Zarine srebrne sandale s visokim petom. Nakit je bio decentan, sa slatkim malim privjeskom u obliku krila - rekla je Iva.

Na Jelenina leđa morali smo postaviti krila, koja je u svakom trenutku zbog veličine i težine netko morao pridržavati kako bi Jeleni olakšali poziranje. Štajduhar je sve vrijeme neumorno snimao, a Jelena, usprkos teškim krilima, nije skidala osmijeh s lica. Na prizor nisu bili imuni ni Jelenini suradnici, ni tim Jutarnjeg pa su je, dok je pozirala Štajduharu, fotografirali svojim mobitelima. Bio je tu tijekom fotosessiona i Borko koji je vrijedno bilježio svaki trenutak stvaranja novogodišnjeg kalendara Jutarnjeg. Štajduharovu odabranu fotografiju koja će krasiti kalendar kasnije je obradio naš Vjeran Lisjak.

Ključna pomoć

- Hvala dragim ljudima što su mi pridržavali krila - izrazila je svoju zahvalnost.

Usprkos dugotrajnom fotografiranju, Jelena je pronašla i malo vremena da našoj Katarini s EPH TV-a odgovori na nekoliko pitanja u ekskluzivnom videointervjuu.

No prije toga poslala je novogodišnju čestitku.

- Svim čitateljima Jutarnjeg lista želim uspješnu 2014. godinu, puno zdravlja, sreće i ljubavi - rekla je. Katarini je otkrila i svoje planove. Novu godinu provest će radno, a potom će na kratki odmor.

- U Budvi nastupam 30. prosinca, u Novom Pazaru 31. prosinca, na Staru godinu, a 1. siječnja u Petrovcu. Nakon toga idem na zasluženi odmor na nekih sedam dana u Rim. Po povratku me čeka posao. Odmah nakon Rima ulazim u studio i počinjem rad na novom albumu, za koji se nadam da će izaći u četvrtom mjesecu - rekla je.

Otkrila je i da je 2013. godina za nju bila jako uspješna i privatno i poslovno. Pamtit će je, kaže, po mnogim lijepim stvarima.

Odlična 2013.

- Bile su tu tri nove pjesme: Nirvana, Obožavam i Cirkus. Privatno, moja sestra je po drugi puta postala mama, a ja sam teta malog prekrasnog dječaka koji se zove Noa. Uz sve to, imala sam puno lijepih koncerata, druženja sa svojim dragim prijateljima. Imala sam zaista prekrasnu godinu i nadam se da će 2014. godina biti jednako lijepa kao što je bila i ova.

Jelena se osvrnula i na očekivanja u idućoj godini, a dotaknula se i ljubavi. Jutarnjem je otkrila i svoju veliku želju.

- Mislim da mi se u 2014. godinu ništa neće promijeniti po pitanju privatnog života. Neću se udavati! Sve ću to ostaviti za 2015. - kaže kroz smijeh.

- Ako se dvoje ljudi voli, mislim da mogu savršeno funkcionirati i bez tog papira. Ali voljela bih biti mama - otkrila nam je Rozga na samom zalazu 2013. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:17