Vraća li se Crash Bandicoot na PlayStation?

Vraća li se Crash Bandicoot na PlayStation?

Poznati studio Naughty Dog – developer hitova kao što su Uncharted i The Last of Us – izdao je platformera koji je postao zaštitno lice originalnog Playstationa – Crash Bandicoot. Sveukupno su izdane 3 arkadane igre, te jedna karting inačica, sve za PS. Prelaskom na PS 2, Naughty Dog se okrenuo Jaku i Dexteru, a Crash franšiza, čiji je vlasnik bio Universal, je prodana Activisionu. Zadnja igra serijala, Crash: Mind over Mutant je izdana 2008. za sve tada dostupne platforme, te nije zabilježila uspijeh.

crash-bandicoot-sony
Vraća li se Crash Bandicoot na PlayStation?

Od onda je prošlo 5 godina, a u međuvremenu smo se naslušali brojnih glasina o novom Crash nastavku, a najnovija i najkonretnija nam dolazi od strane samog Sonya. U launch traileru za PS 4 se pokazuje prometni znak koji signalizira Crashov povratak na PS. Još jedna činjenica koja potvrđuje ovu tvrdnju je ukidanje službene Crash Bandicoot stranice od strane Activisiona. Postoji samo verzija iz arhiva koja se može pregledati.

Sve navedeno su možda slučajnosti i ne znače ništa, ali svi oni koji su odrasli na Crashu upijaju svaku pozitivnu vijest o povratku svog omiljenog lika. Nastavite pratiti Gameland vijesti za još novosti o novom Crashu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:57