HVALEVRIJEDAN PROJEKT

ATLETSKE IGRE U ZAGREBU I dok se neki roditelji žale da ne mogu djecu odvojiti od ekrana i mobitela, ovi roditelji ne mogu djecu odvojiti od igrališta

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.06.2019. u 19:38

 

I dok se neki roditelji žale da ne mogu svoju djecu odvojiti od ekrana i mobitela, ovi roditelji ne mogu svoju djecu odvojiti od igrališta i atletske staze. Osim u trenucima kada skaču u dalj ili “polete” prema cilju.

Radi se o djeci četiri osnovne škole: OŠ Dragutin Kušlan, OŠ Ivan Filipović, OŠ Jordanovac, OS August Harambašić koji se već petu godinu okupljaju na Atletskim igrama u Kušlanovoj.

Organizator Ivan Mitrović započeo je s organizacijom ovih igara kao prigodom da djeca različitih osnovnih škola, koja ne moraju nužno biti u sportskim klubovima, odmjere svoje snage u bacanju loptice, skoku u dalj, trčanju 50 metara, krugu izdržljivosti i štafeti, a njihovi roditelji i prijatelji u navijanju i bodrenju.

Broj sudionika svake je godine sve veći, a ove godine igre su okupile 150 natjecatelja i nekoliko puta više njihovih navijača i roditelja.

 

 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo