NA IZVANREDNOJ PRESICI

BANDIĆ JE POVUKAO GUP IZ PROCEDURE, NA SKUPŠTINU ĆE U VELJAČI 'Ako smo čekali 3-4 godine, možemo još mjesec i pol dana. Tri su ključna razloga'

 Bruno Konjević / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na izvanrednoj je konferenciji za medije danas objavio da povlači zagrebački GUP sa Skupštine. Ta će se tema opet naći na posebnoj sjednici 6. veljače, kada će GUP biti jedina tema, javlja Tportal.

Na pitanje radi li se tu o pritisku oporbe i koalicijskih partnera, Bandić kaže da ovim potezom želi pokazati da se ništa ne radi nabrzinu.

'Ja sam pobijedio sebe. Ponekad treba ne samo slušati, nego i poslušati. Sve sam poslušao, a sebe najviše. Ako smo čekali 3-4 godine, možemo još mjesec i pol dana. Tri su ključna razloga: zato da izbijemo i zadnji adut nevjernim Tomama da želimo nešto napraviti na brzinu', rekao je Bandić.

Dodaje da neće biti lomljenja preko koljena te da će zadovoljna biti i opozicija.

'Sad će upoznati drugačijeg Bandića, da on zna poslušati, ali ne opoziciju, nego građane. Svi reflektori usmjereni su prema GUP-u i da bi GUP ostao strateški dokument Grada Zagreba, moja jedina isprika je njima što će čekati još mjesec i pol dana. Sve imamo, ali ovih mjesec i pol ćemo formalno izgubiti, ali sadržajno ćemo puno više dobiti', kaže Bandić, prenosi Tportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:59