Bandić okladu nazvao šalom

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je na tiskovnoj konferenciji negirao kako se upušta u klađenje te je oklade vrijedne 20 i 40 tisuća eura nazvao “zekom-pekom”, odnosno šalom. Bandić kaže kako je riječ o jednomjesečnim okupljanjima njega i prijatelja u Bistrou 10 u Staroj Vlaškoj, koje su mediji izrežirali i od njih napravili predstavu.



"Čestitam režiserima i onima koji sudjeluju u predstavi te propituju moj moralni ugled i djelo. Vidim da ste uporni, a ja sam Vam rekao da čuvate dignitet ove kuće i gradonačelnika", rekao je Bandić, te je pozvao sve novinare da dođu u subotu oko 10 ili 11 sati u Vlašku.



Čestitam režiserima i onima koji sudjeluju u predstavi te propituju moj moralni ugled i djelo. Vidim da ste uporni
Kada smo željeli upitati pročelnika Bandićeva ureda Marijana Maras zašto se onda on raspitivao kod Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa oko same oklade, što nam je potvrdio jedan od djelatnika Povjerenstva, Bandić nije Marasu dopustio da odgovori na pitanje. Gradonačelnik je potom nastavio kako se on uopće ne kladi jer nije dovoljno bedast da ima sreće.



"Inače, kad dobijem sve te novce, i ovih 20 tisuća eura i ovu okladu, što kažete, od 40 tisuća eura tada ću Vas sve pozvati na ručak. Objavit ću to i u javnosti, onda ću platiti porez, prijaviti saborskom Povjerenstvu, no to se neće dogoditi jer oklade nema pa ste ostali bez ručka", završio je Bandić.



Podsjetimo, u Nedjeljom Jutarnjem objavljeno je kako je Milan Bandić u okladi s građevinskim poduzetnikom Darkom Turopoljcem zaradio 20 tisuća eura jer se u utakmici između Liverpoola i Arsenala kladio na pobjedu Liverpoola. Bandić je tada s Turopoljcem sklopio i drugu okladu u vrijednosti od 40 tisuća eura, u kojoj se kladio na utakmicu između Barcelone i Manchestera Uniteda, koja će se odigrati sljedeći tjedan.

Bandić je danas rekao kako će tu utakmicu gledati doma.





A. Milković
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:36