UPLAĆIVALE SE HUMANITARNE DONACIJE

BILI SMO NA VELIKOM BANDIĆEVOM ROĐENDANSKOM SLAVLJU Svirali su tamburaši, pjevao Kalember, došli mu brojni prijatelji, na poklon dobio i plišanu zmiju

 
 Srđan Vrančić / CROPIX

Uz tamburaški sastav Begini, Vladu Kalembera i Anu Rucner, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić proslavio je 62. rođendan u restoranu Skender.

Dobio je dvije rođendanske torte, jednu od Udruženja obrtnika i drugu ukrašenu licitarskim srcima, a ravnatelj Zoološkog vrta Damir Skok darovao mu je plišanu žuto-crnu zmiju koju je potom Bandić dao Ani Rucner.

Umjesto poklona, uzvanici su uplaćivali priloge za projekt Zagrebačkog instituta za kulturu zdravlja "Edukacijom do zdravlja mozga".

Na rođendanskom slavlju su bili i doktor Veljko Đorđević iz ZIKZ-a, Miroslav Ćiro Blažević, Ana Stojić Deban, Milana Vukovic Runjić, Zlatko Vitez koji je čitao pjesmu "Zagrebu" Augusta Šenoe, Miodrag Demo, Jelena Pavičević Vukičević i brojni drugi.

Gradonačelnik je zahvalio svima na dolasku i rekao da se sva preostala hrana od slavlja odnese u župu sv. Antuna na Svetom Duhu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 11:07