SANACIJA VRELOVODA

DIO NOVOG ZAGREBA OSTAO BEZ TOPLE VODE Iz HEP-a poručuju: 'Sve će se sanirati do večernjih sati, građane molimo za strpljenje'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 29.06.2018. u 10:35

Zagreb, 131217.
Ulica Dragutina Golika.
Zbog puknuca vrelovodne cijevi zapadni dio grada ostao je bez grijanja i tople vode. Radovi na popravku vrelovoda su u tijeku. Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Željko Puhovski / CROPIX

 

U dijelu Novog Zagreba od osam sati obustavljena je isporuka toplinske energije zbog sanacije puknuća magistralnog vrelovoda, a ponovna uspostava očekuje se u kasnim večernjim satima, priopćeno je u petak iz HEP-a.

"Zbog sanacije puknuća magistralnog vrelovoda na Barčevom trgu s istočne strane Tržnice Utrina, 29. lipnja od osam sati obustavljena je isporuka toplinske energije za zagrijavanje tople vode krajnjim kupcima u naseljima Travno, Sloboština, Dugave i Jakuševac", stoji u priopćenju.

Pojašnjava se da je do puknuća magistalnog vrelovoda došlo zbog starosti dionice vrelovodne mreže, ali i korozije cijevi koja je uzrokovana izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstavima kojima se zimi tretiraju kolnici.

Iz HEP-a poručuju da se ponovna uspostava isporuke toplinske energije očekuje u kasnim večernijm satima.

HEP - Toplinarstvo moli kupce, koji će u navedenom periodu biti bez tople vode, za strpljenje i razumijevanje.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo