BRZA REAKCIJA

FOTO: DAN NAKON VELIČANSTVENOG DOČEKA CENTAR ZAGREBA BLISTA OD ČISTOĆE Brdo smeća nakon slavlja uklonjeno je sa Trga u rekordnom roku

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 17.07.2018. u 14:30

 • Facebook/Cropix

   

  Srebrne nogometaše sinoć je oko 21 sat na Trgu dočekala erupcija oduševljenja. Od ranog jutros stizali su navijači iz svih dijelova Hrvatske, a u nekom trenutku, satima prije nego što su Vatreni stigli u centar zagreba, više nije mogla stati ni čačkalica. Policija procjenjuje da je na Trg bana Jelačića i ulicama u središtu grada bilo oko 300 tisuća ljudi.

  U 21 sat nije bilo slobodnog kvadratnog metra na glavnom zagrebačkom trgu, a samo sat vremena poslije skoro nije bilo nikoga. Tek brdo smeća koje se vrlo brzo počelo uklanjati.

  Kako je vidljivo na fotografijama objavljenima na Facebook grupi Zakaj volim Zagreb, trg je blistao od čistoće i prije nego što je svanulo. Fotografije je objavio na svom profilu Siniša Visanj, djelatnik ZG Holdinga.

  - Sredili mi njega sve se sjaji, napisao je ponosno.

  Već u utorak centar grada vratio se uobičajenom ljetnom ritmu. Pozornica je uklonjena, a smeću koje je ostalo iza 120.000 navijača, koliko ih je jučer bilo na Trgu, nema ni traga.

  Pogledajte fotografije i uvjerite se sami

  Tomislav Kristo / CROPIX
   

  Tomislav Kristo / CROPIX

  Tomislav Kristo / CROPIX
   

  Tomislav Kristo / CROPIX

  Tomislav Kristo / CROPIX
   

  Izdvajamo