PETICIJA

FOTO: GRAĐANI SAVICE IZJAŠNJAVAJU SE ZA ILI PROTIV PARKA Jedan štand postavio je Grad, drugi aktivisti protiv parka

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.04.2017. u 14:17

Zagreb, 290417.
Gradjani Savice su mogli na dva mjesta potpisati peticiju za ili protiv preuredjenja parka Trnjanska Savica. Jednu peticiju je organizirala inicijativa gradjana koju je odobrila gradska uprava a drugu su organizirali gradjani koji su protiv preuredjenja parka. Na fotografiji: gradjani se izjasnjavaju jesu li za ili protiv preuredjenja parka na standu inicijative gradjana odobrene od grsdske uprave
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Željko Puhovski / CROPIX

Građani Savice mogli su u subotu na dva mjesta potpisati peticiju za ili protiv preuređenja parka Trnjanska Savica. Jednu peticiju je organizirala inicijativa građana koju je odobrila gradska uprava, a drugu su organizirali građani koji su protiv preuređenja parka.

O inicijativi je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić građane izvijestio tijekom petka od čega se inicijativa Čuvamo naš park u potpunosti ogradila.

- U potpunosti ignoriramo njegovu anketu kojom želi podijeliti Savicu nametnutim projektom. Spremni smo o problemu parka razgovarati s Gradom i gradonačelnikom, dapače, smatramo to dijelom demokratskih procesa u društvu, ali u normalnim uvjetima i bez nametnutih pravila, rokova i ucjena.

Pogledajte u kakvom ozračju protječe izjašnjavanje građana na zagrebačkoj Savici.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo