MY WAY

FOTO: HORVATINČIĆ POSTAVLJA NOVU TERASU NA CVJETNOM TRGU! Bit će triput šira nego ona prije 30-ak dana, u sredini - stup ulične rasvjete...

Postavljanje terase na Cvjetnom u punom je jeku, otvaranje uskoro.
 Srđan Vrančić/Hanza Media

Jutros je postavljena nova terasa na Cvjetnom trgu ispred kafića My Way, koji je u vlasništvu Tomislava Horvatinčića. Novopostavljena terasa triput je šira od prvotno zamišljene terase, zbog koje se podigla velika buka u javnosti.

Prema navodima radnika, na novoj terasi bit će postavljeni stolovi, stolci i veliki suncobrani koji će posjetitelje štititi od oborina. U sredini terase, inače, nalazi se stup ulične rasvjete.

Podsjećamo, prije nekoliko tjedana Horvatinčić je htio na istom mjestu postaviti dvije terase, ali je zbog nezadovoljstva dijela građana i građevinskih stručnjaka gradonačelnik Milan Bandić je naredio da se terasa makne iako je nadležni gradski Ured izdao dopuštenje za njezino postavljanje.

Krešimir Horvatinčić iz marketinga HOTO grupe rekao nam je da mu je izuzetno zadovoljstvo obavijestiti javnost da će građanima Zagreba predstaviti novi koncept gastro ponude na lokaciji Cvjetni trg.

- Kao i ostali ugostitelji na Cvjetnom trgu, naše je društvo po provedenom postupku pred nadležnim tijelima Grada Zagreba ishodovalo Rješenje o zauzimanju dijela javne površine te sklopilo s gradom Zagrebom ugovor o zakupu iste. Trenutno su u tijeku radovi na postavljanju terase u svemu prema određenim parametrima i suglasnostima Grada Zagreba. My Way projekt na lokaciji Cvjetni trg zapošljava 60 dodatno educiranih osoba. Veselimo se skorom otvorenju i svi ste pozvani, navodi Horvatinčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 19:57