POPUSTILA RUČNA?

FOTO: MAJSTORSKO PARKIRANJE U SREDIŠTU ZAGREBA IZAZVALO KOLAPS Usred poslijepodnevne špice Hyundai stao dijelom na parking, dijelom na Zeleni val

    AUTOR:
    • Tomislav Kukec

  • OBJAVLJENO:
  • 28.01.2019. u 19:05

Željko Rihtarić / CROPIX

 

U ponedjeljak oko 17 sati u središtu Zagreba, usred poslijepodnevne špice, došlo je do većih poteškoća u prometu no inače, a uzrokovalo ih je vozilo koje je dijelom bilo parkirano na parkirnom mjestu, a dijelom se prepriječilo na kolniku.

Riječ je o Zelenom valu, točnije Žerjavićevoj ulici, dijelu grada kojim se u to doba dana velik broj Zagrepčana vraća s posla. Kako su se oni u lijevoj traci moralli dijelom preusmjeriti u desnu ne bi li zaobišli vozilo koje se zadnjim krajem ispriječilo na prometnici, a oni u desnoj traci time nisu bili zadovoljni, nastala je poprilična gužva, uz mnogo trubljenja i nervoze. Srećom, nesreća ili drugih posljedica nije bilo, a ubrzo nakon što je došlo do gužve na teren je izašla i zagrebačka policija.

Kako su nam potvrdili, vozilo je iz zasad nepoznatog razloga dijelom stajalo na cesti. Neslužbeno se pretpostavlja da je vozač loše povukao ručnu ili je vozilo iz nekog drugog razloga otklizalo nekoliko desetaka centimetara s parkinga na cestu.

Problem je riješio zagrebački 'pauk', nakon čega se promet u kratkom roku normalizirao, koliko je to moguće reći za popodnevne zagrebačke gužve.

Željko Rihtarić / CROPIX
 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo