PISMO 'REZAČU ETIKETA'

JURIČAN IMA JEDNU POSEBNU MOLBU ZA MILANA BANDIĆA 'Osvijetlio si most genije, a park nisi. Pošalji svoje pajde, pa nisi im male novce dao...'

 
 Facebook/Dario Juričan

Redatelj Dario Juričan i bivši predsjednički kandidat u svojoj najnovijoj objavi na Facebooku zamolio je zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da uključi svijetlo u parku kod Boćarskog doma.

Kako je napisao, nakon trčanja po Savskom nasipu prije nekoliko dana, spustio se u park kod Boćarskog doma i shvatio da je park u potpunom mraku, za razliku od obližnjeg željezničkog mosta, koji je osvijetljen.

Objavu je nazvao 'Milane, upali nam svjetlo u parku', prenosimo ju u cijelosti.

- Milane, rezaču etiketa pred mirovinom, moram nešto s tobom podijeliti – na žalost, nije specijalni teret, nego jedna zgoda.

Trčim ti ja neki dan po Savskom nasipu, i spustim se u park kod Boćarskog doma, a ono u parku potpuni mrak.

Jednostavno je Milane, evo i ti ćeš shvatiti: parku treba svjetla, pa te ovom prilikom molim da to središ. Svjetla su uključena po rubu parka, pa čak i na susjednim parkiralištima, što je besmisleno Milane, a nisu u samom parku.

Nedaleko od parka je i željeznički most koji si osvjetlio, genije, ali park nisi. Ako baš nikako ne stižeš uključiti svjetla u parku, jer si stalno zauzet na Županijskom sudu, pošalji pajde iz Elicoma. Iste one s kojima si 2019. potpisao okvirni sporazum za Usluge održavanja objekata i uređaja javne rasvjete na području Grada Zagreba za 146.491.737,57 kuna (bez PDV-a), oni će to sigurno znati srediti. Pa nisi im male novce dao.

Vlasnici Elicoma rodbina su tvog Željka Šelendića Šele, a od Šele si, Milane, nedavno uspio jeftino kupiti stan za kćer.

Zvao bih ja inače tvog pajdu Miju Maroševića, koji je u gradu bio zadužen za javnu rasvjetu, ali on će u zatvor, kako se čini, malo prije tebe Milane, jer je nepravomoćno osuđen za primanje mita na tri godine.

Nego, ne pišem ti ovo da bih te prozivao da si krkan zadužen za svaku lampu u gradu, znam ja da nisi, nego da se po tvojoj milosti upali svjetlo u parku kod Boćarskog doma.

Hvala ti, Milane, bez tebe bismo vječno bili u mraku!, napisao je Dario Juričan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:54