PROMOCIJA METROPOLE

KINESKI MEDIJI ZAPAZILI BANDIĆEV SUSRET S AZIJSKOM MEGAZVIJEZDOM Raspisali se o gradonačelniku i pjevačici koja snima spot u Zagrebu

AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 22.08.2018. u 19:40

  •  

    Iznimno popularna kineska pjevačica i reality zvijezda Li Yitong u utorak je ispred Hrvatskog državnog arhiva (HDA) u Zagrebu nastupila kao glavna zvijezda u nastavku snimanju spota u kinesko-korejskoj produkciji za kojeg se očekuje da će ga samo u dvije te države pogledati više od milijardu ljudi.

    Kako su istaknuli producenti snimanja u Zagrebu, grupa od šesnaest djevojaka koju predvodi Li Yitong na snimanju  spota u Zagrebu zove se SNH 48 i jedna je od najpopularnijih kineskih ženskih skupina koja okuplja 48 djevojaka od kojih se svake godine rotira njih šesnaest.

    Nove članice dobivaju mjesto natjecanjem u reality showu nakon glasovanja gledatalja, a Li Yitong je u utorak nastupila kao trenutačno najpopularnija za ovogodišnju postavu skupine, nakon snimanja u ponedjeljak gdje je kao zvijezda bila istaknuta Huang Ting Ting.

    Producenti su istaknuli i kako je Zagreb zbog svoje ljepote i svojevrsne mističnosti savršena lokacija za snimanje spota, a pohvaljeni su statisti i ekipa zagrebačkog Jadran filma koji sudjeluje u izvršnoj produkciji spota.

    ''Ponosni smo što Jadran film radi izvršnu produkciju za ovako veliki projekt koji će napraviti najjaču promociju Hrvatske i Zagreba nakon nedavnog velikog uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije'', istaknuo je Vinko Grubišić, direktor Jadran filma.

    Odjek u kineskim medijima nakon što se gradonačelnik Milan Bandić u Zagrebu susreo s njihovom glazbenom mega zvijezdom Huang TingTing iz grupe SNH48 i njihovim produkcijskim timom bio je velik, pa nema sumnje kako će izbor Zagreba kao lokacije za snimanje (u čemu im je podršku dala i Turistička zajednica Grada Zagreba) i odjek u kineskim medijima biti dodatna promocija za hrvatsku metropolu, jer spomenuta grupa i pjevačica imaju ogroman broj obožavatelja u Kini, ali i općenito na azijskom prostoru.

    Screenshot
     

     

     

    Izdvajamo