OD KUTIJE ŠIBICA DO ŠALATE

KLIŽITE, PLIVAJTE, ZAIGRAJTE SKVOŠ ILI JAŠITE POTPUNO BESPLATNO Za proslavu petog rođendana građane časte Danima otvorenih vrata

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.11.2018. u 15:07

Promo

 

Ustanova Upravljanje sportskim objektima u četvrtak 06. prosinca obilježava svoj peti rođendan i tim povodom organizira tradicionalni Dan otvorenih vrata na svojim objektima te poziva sve građane da dođu i upoznaju se s radom Ustanove kroz prezentaciju brojnih programa i sportova koji se odvijaju na njenim objektima.

Kada se prvi put krenulo s organiziranjem Dana otvorenih vrata, ideja je bila da obilježavanje postane tradicionalno i postane dijelom projekta Advent u Zagrebu te na taj  način, građanima grada Zagreba i njegovim brojnim posjetiteljima, upotpuni rekreativnu i kulturnu ponudu grada. Tako će građani hrvatske metropole u četvrtak dobiti priliku besplatnog korištenja bazena Utrina, SP Mladost, BK Svetice, Jelkovec, Iver i Zimskog plivališta Mladost, a na većini bazena će u suradnji s brojnim klubovima tijekom dana biti održavane i prezentacije različitih vodenih sportova poput vaterpola, plivanja, sinkroniziranog plivanja i skokova u vodu.

Promo
 

Pored bazena u obilježavanja Dana otvorenih vrata uključena su i sva gradska klizališta koja građanima nude mogućnost besplatnog klizanja u terminima za građanstvo s time da se najam klizaljki naplaćuje. Klizalište Doma sportova taj dan je rezevirano za Zlatnu piruetu pa građani neće moći klizati, ali svi zainteresirani će moći besplatno pogledati najstarije natjecanje u umjetničkom klizanju na svijetu.

Promo
 

Uz bazene i klizališta građanima će na raspolaganju biti i drugi objekti pod ravnanjem Ustanove pa tako svi zainteresirani uz prethodnu najavu mogu koristiti vanjska igrališta za nogomet i košarku na ŠRC Šalata, isprobati vožnju kočijom ili se okušati u jahanju ponija i konja uz stručni nadzor na Hipodromu, zaigrati skvoš u Tenis centru Maksimir gdje će biti organizirano i druženje s profesionalnim igračima tenisa ili podružiti se i trenirati sa svjetskim karate prvakom Ivanom Kvesićem u prostorima Karate kluba Hercegovina u Domu sportova.

Promo
 

Nisu zaboravljeni niti ljubitelji nogometa za koje je u suradnji s NK Lokomotiva na Nogometnom stadionu Zagreb organizirano druženje s nogometašima te održavanje nogometne akademije.

Kao i prethodnih godina ustanova Upravljanje sportskim objektima pobrinula se i za brojne nagrade pa će posjetitelji imati priliku osvojiti ulaznice za klizališta, bazene, wellness  usluge, skijaške karte za Sljeme, probno jahanje na Hipodromu itd.

Detaljan program događanja potražite na sportskiobjekti.hr.

Izdvajamo