LIJEPI I VRIJEDNI EKSPONATI

Modno-gastronomski spektakl u režiji Mateje Benedetti, Borisa Pavlina, Absolutea i chefa Saše Pribičevića na drugoj večeri Zagreb Winter FairYtale-a

 

Drugi dan sajma lijepih i vrijednih stvari Zagreb Winter FairYtale obilježio je modni i gastronomski spektakl u režiji Mateje Benedetti, Borisa Pavlina, boutiquea Absolute i chefa Saše Pribičevića iz restorana Matsunoki (Hotel Bellevue, Mali Lošinj).

Luksuzan ambijent Zagreb Winter FairYtale-a bio je sjajna pozornica za prvu modnu reviju u Hrvatskoj slovenske modne dizajnerice Matee Benedetti, čije jedinstvene kreacije ujedinjuju luksuz i ekologiju. Njena je nova kolekcija inspirirana tropskim ribama, a izrađena je od eko svile i odbačenih plastičnih boca.

Radove Borisa Pavlina krase najfinija svila, ručno vezena čipka i unikatnost svakog komada. Ljubitelji muške mode mogli su uživati u brendovima Karl Lagerfeld, Carl Gross black line i CG Club of Gents Savile Row u reviji boutiqua Absolute.

Humanitarnu večeru potpisao je chef Saša Pribičević iz restorana Matsunoki s Malog Lošinja. Fuzija tradicionalne japanske kuhinje i originalnih japanskih namirnica te mediteranskih/lokalnih namirnica s modernim kulinarskim tehnikama u kombinaciji s biranim vinima bila je pravi praznik za ljubitelje vrhunskog kuhanja. Za glazbeni dio programa pobrinuo se priznati slovenski jazz trombonist i producent Žiga Murko.

I u petak, 07. prosinca Zagreb Winter FairYtale priprema bogat program. Posjetitelje očekuje projekcija filma Pink Wing 2018., koncert Super Funk Session-a, a za humanitarnu večeru Gala večeru zadužena je najbolja svjetska chefica Ana Roš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:09