Na otvorenje stižu dva sibirska tigra

ZAGREB - Dva sibirska tigra, majmuni, papige i druge egzotične životinje mogle bi dočekati posjetitelje novog diskokluba Jungle, koji će se otvoriti na mjestu poznatog narodnjačkog kluba Pasha u Ulici Florijana Andrašeca kod Cibonina tornja idućeg petka.



Vlasnici Pashe, kluba nekad smještenog na Krugama i poznatog po gostovanju turbofolk zvijezda, ali i po nekoliko pucnjava i tučnjava, Predrag i Stevica Bojić, otvorenje Junglea najavili su nakon što su Pashu zauvijek zatvorili polovicom prosinca. Klub je prvo zatvorila inspekcija rada zbog neprijavljenog radnika, a vlasnici ga više ne namjeravaju otvarati, dijelom i zbog čestih policijskih racija i kontrola, što im, kažu, tjera goste iz lokala.



"Planiramo dva sibirska tigra i majmune, ali nismo još sigurni hoćemo li uspjeti. Jungle neće biti narodnjački klub nego će svake večeri biti drugačija vrsta glazbe. Nekada klape, nekada rock, a nekada i narodnjaci. Na otvorenju i sljedećih šest mjeseci svakog vikenda ćemo imati četverosatni prijenos uživo iz kluba na Z1 televiziji", rekla su braća Bojić. Dodaju da su se jedno vrijeme interesirali i za kupnju kluba Gallery na Jarunskom jezeru, koji je nekad držao bivši tenisač i poduzetnik Bruno Orešar.



Predrag Bojić napominje da ne žali zbog zatvaranja kluba i da se zakon mora poštovati, ali mu ipak nije jasno zašto su mu ispred kluba svake večeri stajali policijski džipovi i zaustavljali sva vozila koja su prolazila ulicom.



"Ne želim po medijima povlačiti klub i policiju, ali racije u klubu su se događale nekoliko puta mjesečno. Svakog vikenda je bila racija, iako dosad nije pronađeno vatreno oružje ni kod jednog gosta kluba. Jungle će biti nešto potpuno drugačije i to je naš novi početak. Jednom tjedno ćemo dati priliku i mladim studentskim demo-bandovima da pokažu što znaju", ističe Bojić.



U PUZ-u su samo kratko objasnili da su zbog raznih incidenata oko noćnih klubova u koje spada i Pasha odlučili pojačati kontrole te da njihovo djelovanje donosi rezultate. O broju racija i kontroli vozila koja prolaze Ulicom Florijana Andrašeca nisu se očitovali.


Ivan Dragičević, Tomislav Novak
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:36