KOCKASTI HAMBURGER

NAJVEĆI CROBURGER U HRVATSKOJ ZA GLEDANJE VELIKOG FINALA NA FOODBALLERKI Festival ulazi u produžetke, radi i u ponedjeljak uz prijenos dočeka Vatrenih

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 14.07.2018. u 15:21

 •  

  Kockice su zavladale Hrvatskom i mogu se vidjeti od automobila, odjevnih kombinacija pa i na ručnicima za plažu, a na Foodballerki ćemo sutra premijerno predstaviti  i CroBurger – jedinstveni trobojni burger.

  Pripremit će ga na kućici  Kitchen & Grill Plac u nedjelju,15.7. u 14.00 h što će biti sjajna uvertira za utakmicu. Croburger, burger 'Iznad svih' burgera, kako ga od milja zove autor Joško, autohtoni je hrvatski proizvod, a njegovo je pecivo obojeno u boje hrvatske zastave. Pri izradi peciva nisu korištena umjetna bojila već ona prirodna od cikle i borovnice.

  Promjer ovog gigantskog CroBurgera veći je od 43 cm, a osim karakterističnog peciva burger obogaćuju domaća hrvatska junetina, coleslaw salata i umak 'Plac'. To jednostavno morate probati!

  Poznato je da se Strossmayerovom trgu gledaju utakmice pa će se tako gledati u nedjelju od 17 h i veliko finale, a novost je da Foodballerka ide u produžetke.

  Iako je Festival trebao završiti 15.7. sa završetkom Svjetskog nogometnog prvenstva, Festival će raditi i u ponedjeljak, 16.7. kada na velikom ekranu od 12 kvadratnih metara, pratimo prijenos dočeka hrvatske nogometne reprezentacije.

   

  Izdvajamo