DEMANTI

'Neistinita je tvrdnja kako je inspekcija Ministarstva zdravstva utvrdila da je Nogalo smijenjen nezakonito s mjesta ravnatelja bolnice Srebrnjak'

Boro Nogalo
 Neja Markicevic / CROPIX

"U elektronskim i tiskovnim izdanjima Jutarnjeg lista 23. siječnja 2020. objavljen je tekst novinarke Goranke Jureško pod naslovom "DANAS SE BIRA NOVI RAVNATELJ BOLNICE - Inspekcija Ministarstva potvrdila da je Nogalo smijenjen nezakonito" u kojem se iznosi neistinita tvrdnja kako je inspekcija Ministarstva zdravstva utvrdila da je doc. dr. sc. Boro Nogalo smijenjen nezakonito s mjesta ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak.

Kako smo jučer izvijestili javnost, Ministarstvo zdravstva, kao jedino nadležno tijelo, utvrdilo je da je Odluka Upravnog vijeća Dječje bolnice Srebrnjak o smjeni ravnatelja doc.dr.sc. Bore Nogala donesena zakonito.

U privitku vam ponovno dostavljamo dopis Ministarstva zdravstva kojim je potvrđeno kako je odluka u sastavu od 5 članova Upravnog vijeća DB Srebrnjak zakonita.

Radi točnog informiranja javnosti, a sukladno Zakonu o medijima čl. 41, molimo da u svim izdanjima Jutarnjeg lista objavite gornji ispravak u cijelosti", stoji u priopćenju poslanom iz Ureda gradonačelnika, Službe za informiranje, koje je potpisala Ivanka Milidrag, glasnogovornica Grada Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:12