OBNOVA VRELOVODNE MREŽE

NOVI ZAGREB USKORO BEZ TOPLE VODE! Pogledajte detaljnu najavu HEP-a o tome kad i gdje će se 30 tisuća Zagrepčana 15 dana tuširati hladnom vodom

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 19.07.2017. u 14:58

Zagreb, 020807.
Ilustracija : tople vode.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / CROPIX

Stanovnici Novog Zagreba koji se toplinskom energijom opskrbljuju iz središnjega toplinskog sustava HEP-Toplinarstva bit će bez tople vode od 1. do 15. kolovoza 2017. zbog obnove vrelovodne mreže.

 

Toplom vodom u tom razdoblju neće biti opskrbljeno približno 30.000 krajnjih kupaca.

 

HEP-Toplinarstvo obnavljat će magistralni vrelovod u Zapruđu s južne strane Mosta mladosti kod Ulice Damira Tomljanovića Gavrana, priopćio je Sektor za korporativne komunikacije Službe za odnose s javnošću HEP-a.  Radovi su nužni kako bi se spriječili kvarovi i puknuća na toplinskom sustavu te kako bi se omogućila pouzdana i kontinuirana opskrba toplinskom energijom tijekom sezone grijanja.

 

Radnici HEP-Toplinarstva napominju da novozagrebačka naselja toplinskom energijom ne mogu opskrbiti ni na jedan drugi način te da će zato učiniti sve kako bi što prije završili radove.

 

HEP-Toplinarstvo moli stanovnike Novog Zagreba za strpljenje i razumijevanje. Ove godine obnovit će se oko tri kilometra vrelovodne trase te izgraditi 5,6 kilometra nove trase.

ELIPSO

Izdvajamo