GUŽVA

OBUSTAVLJEN PROMET NA JEDNOM OD NAJFREKVENTNIJIH KRIŽANJA Tramvaj je iskočio iz tračnica, evo koje sve linije prometuju preusmjerenim trasama

Zagreb, 250113.
Zbog rekordne visine snijega u Zagrebu je otezano prometovanje. Tramvaji voze neredovito, te se po gradu mogu vidjeti kako su neki od njih ostali zakopani u snijegu. Na okretistu Borongaj ostala je jedna
Ivan Klindic / HANZA MEDIA

 

Zagrebački holding ujutro je putem svoje internetske stranice izvijestio da tramvajske linije Zagrebačkog električnog tramvaja 2, 5, 6 i 7 Avenijom Marina Držića ne prometuju zbog tehničkih poteškoća. Naime, okrznula su se dva tramvaja zbog čega je tramvajski promet na tom dijelu bio prekinut na dva sata. Neki su mediji izvijestili da je pritom iz tračnica iskočio jedan od tramvaja.

Nezgoda se na križanju Avenije Marina Držića i Vukovarske ulice dogodila u 5:45 sati.

Prema informacijama iz Holdinga, tramvajski je promet na tim linijama od tada do negdje 8 sati prometovao preusmjerenim trasama (Linija 2: Črnomerec - Ulica Grada Vukovara - Savišće i obrnuto, Linija 5: Ulica Grada Vukovara - Heinzelova i obrnuto, Linija 6: Branimirova - Krešimirov trg - Maksimir, ​Linija 7: Branimirova - Glavni kolodvor - Savski most i obrnuto). Uz to, Autobusna linija 607 prometovala je produženom trasom od Savskog mosta do raskrižja Ulice grada Vukovara i Avenije Marina Držića.

Iz Holdinga su oko 9 sati izvijestili da tramvajske linije diljem grada ponovno prometuju redovito.

"U nesreći na križanju Držićeve i Vukovarske ozlijeđenih nije bilo, a pričinjena je manja materijalna šteta", izvijestili su iz Službe za odnose s javnošću ZET-a.

Uzroci nesreće se ispituju.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr
Tagovi

Izdvajamo