BALTAZARGRAD

Profesor Blatazar novi gradonačelnik Zagreba

Profesor Baltazar na Trgu bana Josipa Jelačića primio je ključeve grada i time, bar na jedan dan, postao gradonačelnikom Zagreba
 Neja Markičević / CROPIX

Profesor Baltazar napokon se vratio i u jednom trenu ponovno osvojio srca svih koji ga pamte kao najdražeg crtanog lika sa malih ekrana! Svečana proslava povratka ovog simpatičnog znanstvenika održana je danas u Zagrebu koji je na jedan dan postao Baltazargrad, a raznovrsni program uz puno pjesme, plesa i poklona najmlađima, djecu i roditelje ponovno je natjerao da u glas zapjevaju “Bal - Baltazar, Bal - Baltazar, Baltazar”.

U kinu Europa gradonačelnik Zagreba i predsjednički kandidat Milan Bandić proglasio je profesora Baltazara dječjim ambasadoroma, a mališani koji su kino ispunili do posljednjeg mjesta, uživali su u epizodama genijalnog profesora.

Zatim je Baltazar na Trgu bana Josipa Jelačića, primio i ključeve grada, i time, bar na jedan dan, postao gradonačelnikom Zagreba.

Svojim povratkom profesor Baltazar postao je pravi hrvatski brend. Artikli s oznakom profesora Baltazara imat će oznaku odgovorne kupnje, odnosno, dio prodajne cijene bit će namjenjen stipendiranju djece i mladih putem Zaklade Profesor Baltazar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:20