SLUČAJ BANDIĆEVA VOZAČA

REDATELJ DARIO JURIČAN OPTUŽUJE 'S kućicama na Trgu igra se uvijek ista igra, od blagdana do blagdana'

 
 Marko Todorov / CROPIX

Kako sam ja (redatelj Dario Juričan) u utorak zarolao priču kako je Bandićev vozač Zdravko Krajina izuzetno povoljno dobio u najam kućice na Trgu bana Jelačića, red je da joj dam novi zamah”, objavio je danas na svom Facebook profilu redatelj Dario Juričan, kandidat za predsjednika.

On je prvi objavio informaciju kako je tvrtka u kojoj je direktor bivši vozač gradonačelnika Bandića dobila u zakup prostor za smještaj 50-ak kućica na Trgu bana Jelačića na manifestaciji za Martinje.

Juričan u svojoj objavi tvrdi da “operativno priču oko trenutnih događanja na predblagdanskom Trgu vodi Marko Ljiljak, inače rođak od Ratimira Jurekovića, pomoćnika pročelnika Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo”. Pokušali smo s Ljiljakom provjeriti je li zaista u rodu s Jurekovićem i na koji je način angažiran oko spornih kućica, ali jučer nije odgovarao na pozive.

No, odvjetnica Višnja Galešić koja zastupa Jurekovića reagirala je na samu objavu: - Gosp. Ratimir Jureković s ovom novom pričom nema nikakve veze.

Redatelj Juričan nadalje u svojoj objavi navodi da su spomenute “kućice iste, samo se manifestacije drugačije zovu”: “Igra se dobro prostudirana igra, kao i godinama dosad, od blagdana do blagdana”.

Pripreme za zagrebački Advent su u tijeku, a neslužbeno se može čuti da se cijene štandova i kućica za tih mjesec dana kreću navodno oko 10.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:07