'GOSPODIN OD OKO 65 GODINA'

ŠOKIRANA STUDENTICA IVA IMALA JE NEUGODAN SUSRET SA STARIJIM MUŠKARCEM 'Ulovila sam voajera kako slobodno fotografira po domu, a onda mi je rekao...'

Studentski dom Lašćina
 Google maps

Šokirana studentica Iva koja boravi u studentskom na Lašćini za Zagreb.info prepričala je kako je imala neugodan susret sa starijim muškarcem.

On je, kazala je, u nedjelju oko 6 sati ujutro neovlašteno ušao u kompleks Studentskog Lašćina i fotografirao.

Kasnije je, kaže, u razgovoru spomenuo kako je oftalmolog te dodao kako može gledati u njezinu sobu.

'Radilo se o gospodinu od oko 65 godina. Nosio je naočale s običnim metalnim okvirom, visine do 180 cm, puniji, oko 90-100 kilograma', prisjeća se Iva koja se upravo tada vraćala iz izlaska, no napominje kako nije bila pijana jer nikad ne pije.

'Pri ulasku u dvorište primjetila sam da netko slika kompleks i pomislila da je možda ipak izlazak sunca jer je bilo 6 sati ujutro. Kako se od drveća i grmlja s pozicije 5. paviljona ne vidi ulaz u kompleks, promatrala sam kamo će se dotični uputiti, jer kroz dvorište često prolaze ljudi i šetači pasa. Budući da je smjer kretanja bio u pravcu paviljona i ne vodi nikamo drugo, popela sam se stepenicama prema njemu koji je bio nadohvat vrata petog (ženskog) paviljona. Pozdravila sam s dobro jutro i pitala kojim dobrom se nalazi tu', ispričala je Iva.

Dotični je na njezino pitanje odgovorio: 'Jel' ovo muški paviljon? Nekad je bio.'

Izbezumljena djevojka prvo ga je pitala kakve ima veze koji je paviljon i tko ga je pustio unutra, na što je ovaj kazao da je tako i tako sve otvoreno. Zatim je pokušala otvoriti vrata paviljona i zbilja su bila otključana.

'Zalupila sam vrata i pitala ga kako zna i što radi tu. Ubrzo nakon tog sam uključila kameru. Zbunila me smirenost dotičnog i nisam znala što točno reći i napraviti. Predstavio se kao doktor oftamolog i nadodao kako imam lijepe oči te da nisam ružna pa može gledati i u moju sobu', kazala je i dodala kako su slična iskustva imale i njezine kolegice.

O ovom događaju je obaviještena i policija, no zabrinjava činjenica kako to nije izoliran slučaj i da spomenuti ima portira, no nema sigurnosne kamere. Naime, studentice su i ranije imale susrete s voajerima i sumnjivim tipovima kojima su njihove sobe jako dostupne, piše Zagreb.info.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:16