KRAĐA

STANARE NEBODERA ŠOKIRAO PRIZOR 'Prvo smo dvije godine čekali da Zrinjevac reagira, a sada nam se dogodi ovo. Policija tvrdi da ne može ništa'

 
 Adrijana Piškor/Facebook

Stanari nebodera na trešnjevačkoj Novoj cesti stvarno nemaju sreće. Pune dvije godine strpljivo su čekali da radnici Zrinjevca dođu i posade nešto na zelenu površinu ispred njihove zgrade.

Bilo im je svejedno hoće li biti posađeno cvijeće ili grmlje, samo da nešto naraste i da na taj način spriječe odlagalište divljeg otpada.

Adrijana Piškor/Facebook

Nakon tako dugog čekanja, jasno je da su bili prilično sretni kad je posađeno 16 grmova ukrasne živice. A onda je netko zaključio kako bi u njegovom dvorištu baš krasno izgledalo to grmlje, pa ga je iščupao. Stanarima je ostalo 16 rupa u zemlji i gorak okus u ustima.

Adrijana Piškor/Facebook

- Policija ne može ništa jer je "šteta manjeg troška". Ne znam kako to spada u manji trošak kad sve što rade gradske institucije je puta 3, ali to je trenutno nebitno. Bitno je da je netko devastirao lijepo uređenu zelenu površinu - smatra Adrijana Piškor, predstavnica suvlasnika tog nebodera.

Adrijana Piškor/Facebook

Stanari s kojima smo razgovarali ne kriju razočaranje zbog krađe koja se dogodila. Kažu da je riječ o gradskoj površini, na kojoj oni ne smiju ništa saditi, pa su zato morali čekati da to učini Zrinjevac.

Bili su prilično sretni kad su se uspjeli riješiti ilegalnog smetlišta i ponadali su se kako će površina pred njihovom, inače zaista urednom i održavanom zgradom, konačno lijepo izgledati.

Adrijana Piškor/Facebook

- Ne znam što reći na sve ovo... Čovjek se rastuži i naljuti zbog svega toga. Jedino što se svi skupa možemo nadati je da će radnici Zrinjevca opet doći i posaditi grmlje, no da im za to neće trebati dvije godine. I, naravno, da u međuvremenu netko neće tu opet iskrcati smeće - kažu nam stanari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 08:29