RADILO SE CIJELU NOĆ

STANOVNICI NOVOG ZAGREBA MOGU ODAHNUTI! Radnici HEP Toplinarstva sanirali puknuće vrelovoda, topla voda i grijanje stižu i prije najavljenog roka

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 05.11.2019. u 11:35

Zagreb, 120812.
Novi Zagreb.
U naseljima Utrine, Travno, Slobostina, Dugave i Jakusevec zbog radova na magistralnom verlovodu nece biti tople vode od 20 sati do jutarnjih sati 15 kolovoza.
Na slici: radovi na magistralnom vrelovodu.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

Ilustracija

 

HEP Toplinarstvo izvijestilo je o završetku sanacije i normalizaciji isporuke toplinske energije za krajnje kupce u Novom Zagrebu.

Iako su iz HEP-a jučer poručili da bi radovi na sanaciji puknuća magistralnog vrelovoda ispod Mosta mladosti mogli potrajati do četvrtka ujutro, stanovnici Novog Zagreba mogu odahnuti jer su radnici HEP-Toplinarstva maksimalnim naporima i cjelonoćnim radom, kako su naveli, uspješno tijekom jutra sanirali kvar.

Djelomična opskrba započela je još jutros, a normalizacija isporuke toplinske energije za sve krajnje kupce u Novom Zagrebu očekuje se danas, 5. studenoga 2019. u poslijepodnevnim satima. HEP-TOPLINARSTVO d.o.o. zahvaljuje stanovnicima Novog Zagreba na strpljenju i razumijevanju.

Kako je jučer izvijestilo HEP Toplinarstvo, razlozi puknuća magistralnog vrelovoda su starost dionice vrelovodne mreže te korozija cijevi uzrokovana izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo