NOVI DATUM

TREĆI PUT ODGOĐENO ZATVARANJE ROTORA! Bandić otkrio kada se za sav promet zatvara najvažniji ulaz u hrvatsku metropolu

 
 CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić još je jednom odgodio zatvaranje zagrebačkog rotora. Nakon što je nedavno zatvaranje rotora s 2. studenog pomaknuto na 15. prosinca, izgleda da će najveći prometni ulaz u grad ipak ostati otvoren do razdoblja poslije Nove godine.

Naime, u razgovoru za Media servis gradonačelnik se osvrnuo na komentare Zagrepčana kako nema smisla zatvarati rotor u vrijeme Adventa i velikih prometnih gužvi. "Kucaju na otvorena vrata, ja mislim da ćemo to napraviti iza Nove godine", rekao je Bandić.

Podsjetimo, zatvaranje remetinečkog rotora prvo je bilo najavljivano za početak studenog, potom je rok za planirani početak druge faze rekonstrukcije pomaknut na sam kraj 11. mjeseca - 30. studenog, a onda je krajem listopada objavljeno kako je grad Zagreb ponovo pomaknuo datum zatvaranja za 15. prosinca.

Gradonačelnik se u razgovoru za Media servis ispričao svim građanima, ne samo braniteljima, zbog susreta s kontroverznim srpskim političarom, Draganom Markovićem Palmom. Bandić je poručio kako misli da su prošlotjedni oglas u dnevnim novinama i konferencija za novinare bili dostatni, no onda je iskoristio priliku i svim građanima poručio: - Ja priznajem, nisam savršen i pogriješio sam. Koristim priliku i ispričavam se ne samo braniteljima, nego svim građanima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:41