NESREĆA NA ČRNOMERCU

TRI AUTOBUSA ZET-a SUDARILA SE NA OKRETIŠTU Policija provodi istragu, još se ne zna zbog čega se točno dogodila nezgoda...

Zagreb, 240913.
Krizanje Avenije Dubrovnik i Veceslava Holjevca.
ZET-ov autobus koji je vozio iz smjera Velike Gorice prema centru grada Zagreba, sletio na travnatu povrsinu kod Avenue Mall-a.
Na slici: autobus koji je sletio sa ceste, nakon sto je maknut sa travnate povrsine.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

Arhivska fotografija

Tri autobusa ZET-a sudarila su se u petak poslijedodne na okretištu Črnomerec. Do nesreće je došlo oko 13 sati, a Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a, rekao nam je kako nema ozlijeđenih. Trenutno traje očevid i na terenu su zaposlenici ZET-a, koji također provode istragu. Zbog toga nije poznato ništa više o nesreći.

- O uzrocima ne možemo spekulirati. Izražavamo žaljenje zbog ovog događaja. Za sada mogu samo reći da je jedan autobus udario u dva druga - rekao je Jurić.

Prema neslužbenim informacijama, koje su se pojavile nedugo nakon nesreće, moguće je da je jedan se jedan od vozača autobusa onesvijestio, nakon čega je udario u drugi autobus.

Nije to prvi put da je došlo do ovakve nesreće na tom terminalu. Prije četiri godine na istom su se mjestu sudarila dva autobusa ZET-a, a tada je lakše ozlijeđeno troje ljudi.

ELIPSO

Izdvajamo