USKRSNA AKCIJA

Vaterpolisti s kistom za siromašne obitelji

 

Da sportaši imaju i umjetničku crtu, dokazali su igrači najtrofejnijeg hrvatskog vaterpolo kluba Mladost, koji su nekoliko slobodnih sati između utakmica proveli u bojanju jaja.

Instrukcije za ovaj pothvat petorici mladostaša dao je akademski slikar, Dubrovčanin Pietro Boban, podučivši ih slikanju i posebnoj tehnici oslikavanja uskrsnih jaja. Ovaj mladi umjetnik dobitnik je čak tri rektorove nagrade, a iako strastveni navijač Juga rado se uključio u humanitarni projekt rivalskog kluba “Oboji Uskrs ljubavlju”, kojim se prikupljala pomoć za obitelji korisnika Zaklade Hrvatska za djecu.

Na poziv “žabaca” odmah se odazvala Fortenova grupa koja je sa svim svojim kompanijama članicama prikupila hranu i kućanske potrepštine za četiri mnogobrojne obitelji kojima će ovaj Uskrs učiniti ljepšim i ugodnijim. Vaterpolisti Mladosti ovaj će uskrsni vikend provesti radno. Na bazenu Mladosti u petak i subotu igra se završnica Regionalne vaterpolo lige, a naši su vaterpolisti nakon regularnog dijela vodeći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:14