PLEMENITA GESTA

Veliko djelo za blagdane - podržite akciju Food for Life, za besplatni obrok najpotrebitijima

Pozivaju sve dobročinitelje da podrže ovu humanu akciju da se u najtežim periodima osiguraju obroci najpotrebitijim Zagrepčanima
OAZA Joyful Kitchen

Restoran fast casual naravi, OAZA Joyful Kitchen, u Radićevoj 9 u Zagrebu, osim što je cool mjesto za mlade, promovira društveno poduzetništvo i odgovornost prema zajednici. Kako se opskrbljuje kvalitetnim namirnicama, u ponudi ima nutritivno bogate, ukusne i zdrave obroke, te kroz svoje edukacije o zdravoj prehrani promovira zdravi životni stil.

Kako je restoran trenutno zatvoren zbog epidemioloških mjera, vlasnici restorana odlučili su biti proaktivni u svojem djelovanju i dijeliti obroke onim najpotrebitijim građanima Zagreba.

“Primijetili smo da je mnogo ljudi zbog pandemije ostalo bez posla i primanja, prepušteni sami sebi. Obraćaju nam se za hranu, krhkog su zdravlja, stoga smo odlučili za vrijeme božićnih praznika dijeliti tople i zdrave obroke, te tako pomoći svima koji su sada u teškoj situaciji. Trenutno, uz ograničene mogućnosti, dijelimo jedan mali, ali značajan broj obroka. Naravno, uz održavanje standarda higijene i poštivanje svih propisanih mjera zaštite za vrijeme pandemije. Kako smo primijetili da će se kriza uzrokovana pandemijom produžiti i sljedeće godine, htjeli bi nastaviti s dijeljenjem minimalno 2000 obroka mjesečno potrebitima. Bilo bi nam drago da udružimo snage, te ovim putem pozivamo sve dobročinitelje da podrže ovu humanu akciju da možemo u najtežim periodima koji slijede, siječnju i veljači, osigurati obroke najpotrebitijim građanima Zagreba.” - poručuje suvlasnik restorana, Filip Brničević.

Pozivaju da se svatko uključi koliko može putem ovog linka: https://gogetfunding.com/nahranite-gladne-oaza-food-for-life/

Udruga OAZA i Društveno poduzeće Putem OAZAe u sklopu svojeg restorana OAZA Joyful Kitchen (Radićeva 9, Zagreb) pomaže zajednici i promovira društveno odgovorno poslovanje. U ožujku 2020. godine pokrenuli su kampanju “Food for Life” kako bi potaknuli zajednicu i sa zajedničkim snagama pomogli potrebitima u teškoj situaciji pogođenim potresom u Zagrebu. A sada ju nastavljaju zbog krize koja je uzrokovana pandemijom.

Zahvaljujući prvotnoj kampanji “Food for Life”, brojni građani i građanke grada Zagreba primili su besplatan zdravi obrok iz njihove vesele kuhinje. Dosad su podijelili 5371 obrok.

Iz Oaze pozivaju građane da podrže njihovu zajednicu jer "zajedno smo jači"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:44