POSLJEDICE OLUJE

VIDEO, FOTO: DRAMATIČNI PRIZORI Stablo palo i potpuno uništilo Hitnu pomoć, vatrogasci izvukli medicinskog tehničara koji je ostao zarobljen u vozilu

Čitatelj Jutarnjeg

 

Preko 460 intervencija je iza zagrebačkih vatrogasaca zbog nedaća radi olujnog vjetra, a pravodobnom reakcijom spasili su i jedan ljudski život, točnije život medicinskog tehničara u vozilu Hitne pomoći!

 

Naime, noćas prije dva sata u novozagrebačkom naselju Travno u Ulici Božidara Magovca na vozilo Hitne pomoći palo je stablo!

Sreća u nesreći je da je pad stabla na Hitnu donekle ublažio parkirani Hyundai, ali je svejedno medicinski tehničar na suvozačevom mjestu ostao zarobljen u autu pa su ga vatrogasci izvlačili kroz prozor koji su razbili jer vozač sam nije mogao spasiti kolegu.

Čitatelj Jutarnjeg
 

Kako doznajemo s mjesta događaja, vozilo Hitne pomoći u kobnom se trenutku kretalo 20 odnosno 30 kilometara na sat.

Dramatično je bilo i preko Save, u centru grada. Naime, sat vremena kasnije u Ulici Augusta Cesarca gdje je u javnom toaletu ostao zarobljen jedan građanin.

U vrijeme dok je vršio nuždu, na javni WC palo je drvo koje mu je onemogućilo da izađe van. I tu su opet svoj obol dali vatrogasci koji su nesretnog građanina spasili muke.

Čitatelj Jutarnjeg
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo