GUŽVA U CENTRU

VIDEO: FOTOIZVJEŠTAJ IZ CENTRA CVJETNI Gusti dim uplašio Zagrepčane, policija blokirala područje oko garaže, policija pojasnila o čemu se radi

 
 Biljana Blivajs / CROPIX

U samom centru Zagreba, u Varšavskoj ulici kod kina Europa, oko 18.30 iz garaže počeo je sukljati gusti dim. Ubrzo su došli vatrogasci koji su zatvorili područje oko graraže Cvjetno. Na licu mjesta je i policija.

Facebook stranica 'Vatrogasci - Oni su naši heroji' objavljeno je i da se čula eksplozija.

Iz policije za Jutarnji su rekli da se dimi iz trafostanice, te da nema ozlijeđenih. Vatrogasci, koji su tijekom intervencije evakuirali 80 osoba, razdimljavali su garažu pa je građanima bio onemogućen pristup.

24 sata javlja da je taj dio grada ostao bez struje. Trgovački centar Cvjetni koji je iznad garaže nastavio je raditi jer su upalili agregat kako bi ga mogli opskrbiti strujom.

Uzrok požara utvrdit će se očevidom.

Stiglo i policijsko priopćenje:

- U 18.24 sati zaprimili smo dojavu da se dimi iz trafostanice u podzemnoj garaži u Varšavskoj 9. Na mjesto događaja su stigli vatrogasci, a s obzirom da nije bilo otvorenog plamena nije bilo potrebe za gašenjem požara. Ma mjesto događaja ujedno su stigli i djelatnici HEP-a, koji saniraju kvar na trafostanici. Zbog sigurnosti građana, policija je osigurala mjesto događaja zbog čega je i zapriječila ulaz vozilima u garažu. Prilikom navedenog događaja nitko od građana nije ozlijeđen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:54