BIZARNA 'ZABAVA'

VIDEO: MLADIĆ ŠOKIRAO BAHATIM PONAŠANJEM NA ADVENTU Zaletio se na čovjeka koji je radio svoj posao i oborio ga na pod, no karma ga je brzo sustigla

 
 Screenshot/Facebook

Društvenim se mrežama proširio video koji prikazuje mladića na glavnom zagrebačkom trgu kako se iz zabave fizički iživljava na čovjeku koji radi svoj posao.

I dok se on sprema oboriti muškarca koji se odjeven u polarnog medvjeda u sklopu Adventa druži i slika s građanima, nekolicina prijatelja ga snima i čini se kao da se svi skupa dobro zabavljaju.

Teško je odrediti, no prema razgovoru na početku snimke, čini se kao da se radi o okladi. Jedan mu prijatelj ipak u jednom trenutku kaže ‘nemoj, nemoj’, a drugi mu kaže da će mu dati ‘pet glavi’ (500 kuna) ako uspije srušiti čovjeka.

Mladić potom uzima zalet i zalijeće se svom snagom na čovjeka koji radi ondje u odijelu polarnog medvjeda. On završi na podu, a mladić se daje u bijeg dok za njim počinje trčati i netko od građana. Ipak, nakon par koraka mladić se spotiče i pada na pod, a tada i prima nekoliko udaraca od onog građana koji je reagirao na njegov bezobrazluk.

U komentarima su oštro osudili mladića, a netko je primijetio i da su oko maskote bili okupljeni roditelji i djeca pa je lako mogao i netko drugi stradati, ozlijediti se, a onda više vjerojatno ne bi ni nepromišljenom mladiću bilo smiješno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:40