OSTVARUJE ODLIČNE REZULTATE

VIDEO: ZAGREB DOBIO JEDINSTVENI MUZEJ Mladi poduzetnici u samo pola godine uspjeli realizirati svoju ideju, zbog njih u Zagreb stigao i CNN

 
Rino Duboković i Roberta Mikelić
 Screenshot

Zagreb je krajem godine postao domaćin još jednome muzeju. Osim što je nov, na svijetu je potpuno jedinstven, a centriran je oko nečega kroz što je svatko od nas barem jednom u životu prošao - mamurluka.

Muzej mamurluka nastao je nakon jednog izlaska i razgovora koji se poveo oko najneugodnijih situacija kroz koje su prošli student programskog inženjerstva i pokretač nekoliko start up-ova, Rino Duboković (24), i njegovi prijatelji. Od ideje do realizacije u šest mjeseci, Rini je pomagala njegova suosnivačica Roberta Mikelić (24).

Ovaj dinamični duo ima jasnu podjelu zaduženja, Rinina je briga o poslovanju, a Roberta, koja je po zanimanju akademska kiparica, zadužena je za to da sve u njihovu muzeju bude na svom mjestu, kako organizacijski, tako i umjetnički.

Nakon dva mjeseca poslovanja, mladi su poduzetnici zadovoljni rezultatima, posjetiteljima i medijskim interesom, koji je došao čak i s CNN-a.

Iako im je prvotna misao vodilja bila zabaviti posjetitelja, shvatili su da ne žele nikome poslati krivu poruku ili glorificirati neodgovornu konzumaciju alkohola. U videu pogledajte kako su objedinili zabavnu i edukativnu stranu po pitanju tog opojnog sredstva.

Mladi poduzetnici namjeravaju još dodatno proširiti svoj prostor i nabaviti što više eksponata, koje im možete poslati i vi.

Muzej potražite u Preradovićevoj ulici u Zagrebu i ujedno se nasmijte te podsjetite zbog čega alkohol uvijek treba konzumirati oprezno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 19:45