ZAHVATI NA KOLNIKU

VIDEO: ZAPOČELI RADOVI NA JEDNOJ OD NAJPROMETNIJIH ZAGREBAČKIH AVENIJA Pogledajte koje alternativne pravce možete koristiti i kada završava sanacija

 
 Ranko Suvar / CROPIX

Zagrebački holding javio je putem svoje internetske stranice da je u ponedjeljak u 6:00 sati započela sanacija kolnika Avenije Marina Držića, i to na dijelu od Ulice Milke Trnine do Ulice grada Vukovara.

Istočnim trakom, odnosno širom zonom radova prometovat će se prema privremenoj regulaciji prometa i postavljenoj signalizaciji. Iz Grada su naveli da će obilazni pravci za vrijeme navedenih radova biti sljedeći: Avenija Marina Držića – Lastovska ulica – Kruge – Ulica grada Vukovara – Avenija Marina Držića.

Zagreb, 180819.
Pocetak radova na sanaciji kolnika Avenije Marina Drzica Radove je obisao gradonacelnik Milan Bandic.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX

Nadalje, autobusi koji prometuju na liniji 222 (Remetinec - Žitnjak) zbog radova će u smjeru Žitnjaka prometovati djelomično izmijenjenom trasom.

Autobusi će iz Jarušćice voziti uobičajenom trasom do raskrižja Avenije Marina Držića i Ulice Milke Trnine, skrenuti lijevo u Lastovsku ulicu, lijevo u Ulicu Prisavlje, zatim desno u Ruždjakovu ulicu, opet lijevo u Lastovsku, desno u Ulicu Kruge te desno na Slavonsku aveniju otkuda nastavljaju uobičajenom trasom do Žitnjaka.

Za vrijeme radova, neće se koristiti stajalište Folnegovićevo, dok će se autobus zaustavljati na svim ostalim stajalištima duž trase.

Zagreb, 180819.
Pocetak radova na sanaciji kolnika Avenije Marina Drzica Radove je obisao gradonacelnik Milan Bandic.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX

Također, autobusi koji voze na noćnoj liniji 31 zbog navedenih radova kretat će izmijenjenom trasom. S terminala Savski most, autobus će voziti uobičajenom trasom do raskrižja Avenije Marina Držića Ulice Milke Trnine, skrenuti lijevo u Lastovsku ulicu, lijevo na Prisavlje, desno u Ruždjakovu ulicu, opet lijevo u Lastovsku, desno na Kruge, lijevo na Slavonsku aveniju, desno u Ulicu Hrvatske bratske zajednice, zatim desno u Ulicu grada Vukovara, lijevo na Držićevu i dalje nastaviti redovnom trasom do Črnomerca.

U povratku linija prometuje uobičajenom trasom. Za vrijeme radova neće se koristiti stajalište Folnegovićevo, dok će se autobus zaustavljati na svim ostalim stajalištima duž trase.

Grad Zagreb navodi da će spomenuta dionica Držićeve biti zatvorena do ponedjeljka 26. kolovoza u 4:00 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:37