Zagreb: Olujni vjetar rušio stabla; oštećeno devet automobila

ZAGREB - Devet automobila oštećeno je jučer na zagrebačkim ulicama zbog olujnog vjetra koji je srušio nekoliko stabala, ograda i reklama, no na sreću nitko od građana nije ozlijeđen, doznaje se u policiji koja je, zajedno s vatrogascima, imala pune ruke posla.



Čak četiri osobna automobila oštećena su u Ulici Aleksandra Humbolta u kojoj je vjetar srušio brezu, a srušeno stablo oštetilo je i jedan automobil u Makančevoj ulici.



U Kurelčevoj ulici na automobil je pala ograda, u Kačićevoj su jednu "toyotu yaris" oštetile grane, a u Ulici Hrvatskog proljeća na automobil je pala reklama. U Ulici grada Vukovara sa IV. kata zgrade na automobil je palo prozorsko staklo.



Vatrogasci su s cesta uklanjali srušena stabla i grane u ulici XIII. novoselski odvojak, u ulicama Vukomerec, Medveščak i Bliznec, između mjesta Krašić i Mirkopolje te u mjestu Pavučnjak na Karlovačkoj cesti.



Vjetar je u Sesvetskoj ulici sa IV. kata zgrade otkinuo više komada žbuke koja je oštetila klima uređaj jednog stanara.  Na Sljemenu je jučer pao i prvi snijeg. (Hina)


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:28