BRZI POPRAVAK

ZAGREPČANI, PRIPREMITE SE: U PONEDJELJAK NOVA REGULACIJA PROMETA Evo kako ćete voziti Vukovarskom...

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 28.08.2015. u 22:48

Goran Mehkek / CROPIX

Bandić otvorio dio Vukovarske ulice; završetak radova do ponedjeljka

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je u petak, u večernjim satima, obnovljeni dio sjevernog kolnika u Ulici Grada Vukovara te najavio da će preostali radovi na sanaciji kolnika u toj ulici biti gotovi do ponedjeljka ujutro.

Radovi na obnovi Vukovarske ulice započeli su 17. kolovoza, a njihov je završetak bio predviđen za 5. rujna.

Zahvaljujući djelatnicima ZG Holdinga na poslu završenom prije planiranog roka, Bandić je poručio kako Zagreb "ima najbolje radnike, šljakere kakvih nema, ne samo u Hrvatskoj, nego ni u Europi".

Najavio je da će preostali radovi na sanaciji južnog kolnika Vukovarske, od križanja s Miramarskom do križanja s Ulicom Hrvatske bratske zajednice biti gotovi do ponedjeljka te da će kompletno saniranu Vukovarsku otvoriti u ponedjeljak ujutro, u pet sati.

Voditelj podružnice Holdinga Zagrebačke ceste Ante Todorić izvijestio je da je u Vukovarskoj ulici sanirano oko 30 tisuća četvornih metara kolnika, na što je do sada utrošeno oko pet milijuna, a procjenjuje da bi ukupni troškovi trebali iznositi oko 5,5 milijuna kuna.

Bandić je još jednom potvrdio da će Gradskoj skupštini predložiti da generala Antu Gotovinu imenuje počasnim građaninom Zagreba. "Kada je Gotovina bio u nevolji, ja sam bio s njegovom obitelji. Kad sam ja bio u nevolji, Gotovina je bio sa mnom", kazao je Bandić te dodao kako je "bitno da prijatelji uvijek ostaju prijatelji, a sve drugo je plod mašte".

Izdvajamo