LAGENCIA GROSBY / SILVIA & SERGIO / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Uzbuđeni kao nikad

Zaljubili se još u srednjoj školi, vjenčali u tajnosti, a uskoro će im se životi u potpunosti promijeniti

Britanska hokejašica i nagrađivani glazbenik, koji je od prošlog Božića uzeo pauzu od glazbe, za nekoliko tjedana postat će roditelji. Sretnu vijest sve su do sada uspjeli držati u tajnosti.

Britanski glazbenik Ed Sheeran i njegova supruga, hokejašica Cherry Seaborn uskoro će postati roditelji. Naime, britanski mediji doznali su da par, koji je zajedno još od tinejdžerskih dana, čeka svoje prvo dijete u najvećoj tajnosti u svom domu u Suffolku.

IPSWICH, ENGLAND - APRIL 21:  Musician Ed Sheeran and fiance Cherry Seaborn look on during the Sky Bet Championship match between Ipswich Town and Aston Villa at Portman Road on April 21, 2018 in Ipswich, England. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)
Getty Images
Ed i Cherry zaljubili su se još u srednjoj školi.

Sretne vijesti, kako tvrde izvori, doznali su još na početku karantene, a dijete bi trebalo doći na svijet za samo par tjedana.

"Ed i Cherry jednostavno su presretni i jako uzbuđeni, no kao što znate, sve to vole držati u svom krugu ljudi i obitelji. Karantena im je dobro poslužila kao izgovor da nigdje ne izlaze, pa je rijetko tkoni od prijatelja znao da će uskoro postati roditelji. No, kako se bliži termin, tako su rekli onima njima najbitnijima", rekao je jedan od izvora za Daily Mail.

Dodao je da par obavlja posljednje pripreme za dolazak djeteta. "Njihove obitelji su izvan sebe od sreće i jedva čekaju upoznati novog člana obitelji", poručio je izvor.

Srednjoškolska ljubav

Inače, Sheeran je prošlog Božića objavio kako se povlači iz svijeta glazbe na neko vrijeme kako bi se posvetio supruzi.

"Počinjem život s Cherry, ne mogu provesti narednih 20 godina na putu. Djeca bi promijenila stvari i ne bih oklijevao žrtvovati ovo zbog njih. Da mi netko kaže da zbog djece više ne bih mogao nastupati, ne bih se žalio, za mene bi to bilo u redu", kazao je tada glazbenik.

Sheeran i Seaborn odrasli su u malom mjestu u Engleskoj te su čak išli u istu srednju školu. Zajedno su još od tada, a prije dvije godine su se vjenčali u tajnosti.

Čitajte i:

Oprostio se sa suzama u očima: Nakon teških optužbi, Ed Sheeran uzima pauzu od glazbe

Bilo im je suđeno: Spojila ih je predana vjera u Boga, a sad su svi van sebe zbog najnovijih vijesti

Bivša manekenka potvrdila je radosnu vijest s odmora na Hvaru: 'Stiže nam Makova sestrica'

Linker
19. travanj 2024 11:36