VELIKA NEUGODNOST

AMERIKANKA DOŽIVJELA ŠOK KADA SE PROBUDILA U HOTELSKOJ SOBI Osjetila je neke pokrete na ruci, isprva je mislila da je muž

 
Ilustracija
 Profimedia, Cultura RM/RF

Amerikanka Melinda Major iz Nashvillea doživjela je veliku neugodnost tijekom boravka u hotelu u Memphisu.

U svjetsku kolijevku bluesa, udaljenu tri sata vožnje od Nashvillea, stigla je radi liječničkog pregleda, a kada se u petak ujutro probudila u hotelskoj sobi osjetila je da nešto plazi po njezinoj ruci.

Isprva je pomislila da je to njezin suprug, ali se onda sjetila da on nije s njom u Memphisu.

Kada je konačno otvorila oči, ono što je vidjela bilo je ravno noćnoj mori.

Tanka, zelena zmija bila je omotana oko njezine ruke.

- Prvo sam pomislila da se moj muž želi pomaziti, ali sam se onda sjetila da nisam doma. Prestrašila sam se. Stresla sam zmiju sa ruke i bacila ju preko sobe, pa sam pozvala hotelsko osoblje. Inače nisam strašljiva, ali zmije ne podnosim. Ne mogu ih vidjeti ni nacrtane. Nakon ovoga dugo ću patiti od nesanice, napisala je na Facebooku.

Kada je bila na sigurnoj udaljenosti od zmije, snimila je fotografiju. Potom je zvala recepciju hotela Hampton Inn Walnut Grove.

Hotelsko osoblje vrlo brzo je stiglo u sobu i ispratilo ju van, a upravitelj je odmah pozvao nadležnu službu za kontrolu štetočina. U hotelu su za CNN potvrdili da se dogodio incident, koji je pravovremeno riješen.

- Bilo je doista zastrašujuće, izjavila je Melinda Major za CNN, koja, unatoč neugodnosti, ističe da će se opet vratiti u hotel u kojemu odsjeda već godinama.

- Reagirali su jako brzo, stvarno su mi pomogli, jako se bojim zmija, izjavila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:39